Klinisch psycholoog

Ziekenhuis Groep Twente is op zoek naar een Klinisch psycholoog. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-7-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
5-7-2023
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

De afdeling psychiatrie ZGT bestaat uit een consultatieve dienst, twee opname-afdelingen, polikliniek en deeltijdbehandeling. Voor de deeltijdbehandeling is een functie van klinisch psycholoog beschikbaar, in de rol van behandelaar en tevens een coördinerende inhoudelijke rol. Aandachtsgebieden binnen de deeltijdbehandeling zijn: Aanhoudende Lichamelijke Klachten (ALK), zwangerschap gerelateerde psychiatrie, levensfaseproblematiek bij ouderen. Er wordt gewerkt vanuit de principes van Acceptance and Commitment Therapy (ACT), waarbij zowel psychotherapie en sociotherapie in groepsverband plaatsvindt en als vak therapieën: beeldende therapie, dramatherapie, muziektherapie en psychomotorische therapie. Deze therapievormen dragen als non-verbale therapievorm in belangrijke mate bij aan het meer leren herkennen van lichaamssignalen, eigen patronen van kwetsbaarheid en veerkracht en biografische thematiek. Ook zijn SPV-ers betrokken bij patiënt en systeem en is een behandelend psychiater betrokken. De functie van klinisch psycholoog is die van psychotherapeut in de groep, naast het aansturen van verdere ontwikkeling van het behandelprogramma. Omwille van het laatste is er in overleg met de afdeling medische psychologie specifiek voor gekozen om voor deze functie gebruik te maken van een dienstverband in de RVE psychiatrie.

Bedrijfsprofiel ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ziekenhuis Groep Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878