Oogartsen

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! 

Voor de vakgroep oogheelkunde zijn zij op zoek naar oogartsen.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-5-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
30-6-2023
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

De vakgroep oogheelkunde werkt op 2 locaties (Almelo en Hengelo), maar zal binnen 2 jaar geconcentreerd worden op 1 locatie. Tevens wordt er gewerkt aan verdere regionale samenwerking met de oogartsen van het MST, waar nu ook al de weekenddiensten mee worden gedeeld. Op dit moment wordt er veel geïnvesteerd in de oogheelkunde ZGT o.a. d.m.v. uitbreiding met optometristen en PA’s en aanschaf nieuwe apparatuur (FAG, OCT, FDT, IOL master 700 etc.).

Bedrijfsprofiel ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ziekenhuis Groep Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878