Klinisch psycholoog K&J

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! 

Voor hun afdeling medische psychologie zijn ze, vanwege uitbreiding, voor het aandachtsgebied ‘Kind & Jeugd’ op zoek naar een nieuwe collega klinisch psycholoog k&j.


Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-5-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
31-12-2023
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Als psycholoog binnen het ziekenhuis lever je een essentiële bijdrage aan de zorg voor patiënten die door de medisch specialisten worden doorverwezen omdat er een verband wordt vermoed tussen lichamelijke klachten en psychische factoren. Binnen multidisciplinaire projecten ben jij dé expert op jouw vakgebied. In plaats van dat je als klinisch psycholoog een regierol aan neemt, waarbij je veel tijd kwijt bent aan administratie, ben je in deze rol echt bezig met de inhoud en daarnaast werk je ook aan overstijgende projecten. Je hebt een kartrekkersrol bij de ontwikkeling van visie op medisch psychologische zorg binnen de kindergeneeskunde en implementatie van nieuwe zorgproducten. Dit maakt het werk voor jou als klinisch psycholoog binnen ZGT zeer divers en constant uitdagend.

Bedrijfsprofiel ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ziekenhuis Groep Twente (ZGT). Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
088 - 7087 878