BBL bij Zeton

Zeton is op zoek naar BBL leerlingen. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
1-8-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Een beroeps begeleidende leerweg geeft je de kans om je tot een professional te ontwikkelen. Je wordt begeleid door ervaren professionals en zult in deze periode meewerken in de projecten om hierbij verschillende ervaringen op te doen binnen jouw vakgebied.


Tijdens je BBL traject wordt er iedere 3 weken een gesprek ingepland met je begeleider om de voortgang en ervaringen met elkaar te delen. Binnen Zeton zul je niet alleen ervaring op doen in je eigen vakgebied, maar ervaar je ook hoe het is om bij Zeton samen te werken met andere disciplines. Proef de sfeer, maak kennis met de mensen, het werk en de uitgebreide mogelijkheden om diverse werkzaamheden in het bedrijf uit te proberen.


Bij Zeton wordt er gebruik gemaakt van verschillende disciplines met elk hun eigen specialisme: Mechanisch, Tubing, Elektrotechnisch, Isolatie, enz..

Functievereisten

Ieder jaar heeft Zeton een aantal leer werkplekken beschikbaar op alle mbo niveau's.

  • Volg je een opleiding elektrotechniek, mechatronica of werktuigbouwkunde, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren en wie weet heten we je binnenkort welkom in het Zeton Team.

Aanbod

Bij Zeton bieden we je een mooie uitdaging, een leerzame tijd en wie weet zelfs kans op een (vaste)baan met een bijpassend salaris!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Zeton. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Marssteden 206
7547 TD ENSCHEDE
053-42 84 100