Project Management Assistent

Zeton is op zoek naar een Project Management Assistent. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
1-8-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Project Management Assistant bij Zeton is een veelzijdige en dynamische functie waarbij je jouw organisatietalent gebruikt voor de ontzorging van je team. Als volwaardig lid van het projectteam ondersteun je zowel de Project Manager als de overige projectteamleden op administratief gebied.


Met jouw goede gevoel voor timing, taakgerichte, en gestructureerde werkwijze ben jij een belangrijke schakel in het projectteam. Jij bewaakt de processen, kunt duidelijke prioriteiten stellen en je weet het overzicht te behouden. Je bent niet bang om mensen op hun verantwoordelijkheden te wijzen en aan te spreken.


Jouw rol als Project Management Assistant bij Zeton:

  • Je biedt ondersteuning aan de Project Manager en Lead Project Engineer, met name op administratief gebied;
  • Je assisteert bij financiële project administratie;
  • Je controleert inkoop en verkoop facturen;
  • Je coördineert de voorbereiding van sitewerk o.a. door het boeken van vluchten en hotels en het regelen van werkvergunningen;
  • Je draagt bij in de voorbereiding en uitwerking van project meetings door het verzorgen van een goede planning, agenda’s, notulen, actiepunten en de benodigde follow up;
  • Je zorgt voor actuele data in het ERP systeem en bijgewerkt archief voor projectdocumenten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Zeton. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Marssteden 206
7547 TD ENSCHEDE
053-42 84 100