Traineeship Process Engineering

Zeton is op zoek naar een Trainee Process Engineering. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
1-8-2022
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Een fulltime baan waarbij je vier dagen per week werkt aan een Zeton project, de vijfde dag wordt volledig gebruikt voor jouw persoonlijke

ontwikkeling en opleiding binnen Zeton. Als trainee bij Zeton werk je samen met je collega´s van het projectteam aan Pilot Plants op het

hoogste niveau.


Het traineeship process engineering geeft jou de inhoudelijke en persoonlijke bagage om aan de slag te gaan en steeds verder te groeien.

Je werkt aan verschillende, veelal duurzame projecten waardoor jij in het traject van ongeveer 2 jaar veel kennis opdoet. Omdat je tijdens

het traineeship in verschillende projectteams werkt leer je ook veel van je Zeton collega’s kennen en is afwisseling gegarandeerd.

Na het traineeship ben jij helemaal thuis in de wereld van Process Engineering en dat smaakt naar meer. Dus kun je daarna bijvoorbeeld

doorgroeien naar (Lead) Process Engineer of Basic Design Engineer. Dat is het voordeel van een constant groeiend bedrijf. Jouw mogelijkheden zijn eindeloos.


Baan met volop groeimogelijkheden

Als technisch trainee heb je de zekerheid van een breed ontwikkelingstraject en start je met een goed salaris. Je zit gelukkig niet direct vast op één plek, want in korte tijd laten we je alle facetten van het bedrijf zien. Je leert ‘on the job’ in het project en je wordt in jouw ontwikkelplan begeleid door je collega’s, een mentor en een opleidingscoördinator.


In projecten, opdrachten en intervisie werk je samen met een enthousiaste groep trainees. In het opleidingsprogramma deel je ervaringen en leer je ook veel van elkaar. Samen met de collega trainees volg je een opleidingsprogramma voor persoonlijke ontwikkeling.

  • Een eigen persoonlijk ontwikkelplan
  • Persoonlijke begeleiding door de opleidingscoördinator en je collega’s
  • Een eigen mentor
  • In projecten, opdrachten en intervisie werk je samen met andere een enthousiaste club trainees.
  • Je volgt samen een opleidingsprogramma voor persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Zeton. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Marssteden 206
7547 TD ENSCHEDE
053-42 84 100