Senior Controls Engineer

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-3-2018
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

In de functie van Senior Control Engineer ben je verantwoordelijk voor het definiëren van de systeemeisen en het systeemconcept voor wat betreft de machinebesturing.

Hiertoe heb je een creatieve inbreng tijdens discussies over systeemeisen en systeemconcepten.

Je realiseert het conceptontwerp inclusief technische onderbouwing en presenteert dit ook in samenwerking met de projectleider aan de klant.

Verder verzorg je de globale opzet van het concept waarna je de uitwerking en inbedrijfstelling ervan verzorgt, of je collega’s begeleidt en ondersteunt bij de uitwerking ervan.

Functievereisten

Je beschikt over een relevante afgeronde HBO/WO opleiding of vergelijkbaar.

Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring in het realiseren van complexe machinebesturingen, met kennis van zoveel mogelijk van de onderstaande gebieden:

  • Hardware ontwerp van elektrotechnische schema’s en ervaring met E-plan;
  • Flowcharts in Graphcet notatie;
  • PLC o.a. Siemens S7, Mitsubishi, Allen Bradley;
  • Vision systemen;
  • Codesys programmeertaal;
  • Servo systemen;
  • Robots (Fanuc, Stäubli, Mitsubishi).

Je kunt gestructureerd werken, bent creatief, stress bestendig en hebt goede contactuele eigenschappen.

Je spreekt vloeiend Nederlands en hebt een goede kennis van de Engelse en liefst ook Duitse taal.

Aanbod:

Een afwisselende functie binnen een dynamisch, en informeel georganiseerd bedrijf. Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Prettige, informele werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatief. Marktconforme salariëring en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Aanbod

In de functie van Senior Control Engineer ben je verantwoordelijk voor het definiëren van de systeemeisen en het systeemconcept voor wat betreft de machinebesturing.

Bedrijfsprofiel Z-tech Solutions

De kernactiviteit van Z-tech Het oplossen van complexe vraagstukken op het gebied van productie- en assemblageprocessen, waarbij robotica een integraal onderdeel vormt van de totaaloplossing. Missie Het oplossen van complexe vraagstukken op het gebied van productieprocessen is onze kernactiviteit en daarin ligt tegelijkertijd ook onze passie. Met behulp van brede technische kennis op het hoogste niveau, ervaringen in diverse disciplines, samenwerking en creativiteit geven we antwoord op deze vraagstukken. Dit met een pragmatische aanpak en een nuchtere blik op het proces, waarbij we niet uit het oog verliezen dat automatisering en optimaliseren niet het doel maar het middel is. Kortom onze passie is; vanuit het niets, iets creëren dat toegevoegde waarde biedt. Dit betekent voor onze klanten uit de productie- en maakindustrie vooral een efficiënter productieproces, die van essentieel belang is voor het behoud van de concurrentiepositie en bestaansrecht. Visie Door productieprocessen steeds weer te verbeteren, te optimaliseren met nieuwe technieken kan de Nederlandse productie- en maakindustrie opnieuw een vooraanstaande positie innemen. Automatisering, meer flexibiliteit in productielijnen en het produceren van kleinere series zijn voor deze industrie steeds meer bepalend om de concurrentiepositie te behouden. Z-tech is een volwaardige en betrouwbare partner en wil met hoogwaardige technische kennis hier een belangrijke bijdrage aan leveren.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button komt u terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kunt u niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden, wilt u ons daarmee helpen en ons berichten als een link niet meer werkt?

Meer informatie

Kleibultweg 69
7575BW OLDENZAAL
0541 - 571 630