Vacature details

Geplaatst op
3-7-2018
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

De afdeling realistaie is verantwoordelijk voor het bouwen van een grote variatie aan mechatronische machines en producten. De interactie tussen de disciplines,  mechanica, elektronica, machinebesturing, Robotica, etc. en engineering spelen hierbij een belangrijke rol.

In de functie van Monteur mechatronica ben je verantwoordelijk voor de bouw van machines, zowel mechanisch, pneumatisch, hydrauliek, besturing hardware (machine bekabeling) als basic Robot programmeur. Daarnaast behoort het installeren en onderhoud van machines op de locatie van de opdrachtgever tot de werkzaamheden.

Functievereisten

  • Je beschikt over een relevante MBO/HBO opleiding of vergelijkbaar.
  • Lezen mechanische tekeningen en E-plan schema’s.
  • Hebt ervaring met de montage en afstellen van fijnmechanica en machinebedrading.
  • Basis kennis van PLC besturingen i.v.m. storing zoeken.
  • Je kunt netjes en gestructureerd werken, bent creatief, stress bestendig en hebt goede contactuele eigenschappen.
  • Taalvaardigheid, vloeiend in het Nederlands en kennis van de Engelse en Duitse taal is een pre.

Aanbod:

Een afwisselende functie binnen een dynamisch, en informeel georganiseerd bedrijf. Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Prettige, informele werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatief. Marktconforme salariëring en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Aanbod

Je houdt van technische uitdagingen en je hebt de ambitie om je kennis te benutten t.b.v. de nieuwste ontwikkelingen. Je bent een techneut in hart en ziel en bent een teamplayer die graag creatief en pragmatisch te werk gaat. Herken je jezelf in dit profiel? Dan is Z-Tech Solutions de werkgever voor jou.

Bedrijfsprofiel Z-tech Solutions

In 1993 richtte de huidige directeur en eigenaar Tanno Zuidema Z-tech op. De kernactiviteit bij de oprichting was het ontwikkelen van speciaalmachines. Het eerst project dat in opdracht werd gekregen was een automatische montagelijn voor AXA (fietssloten). In de jaren daarna heeft Z-tech zich steeds verder ontwikkeld en is uitgegroeid van 2 medewerkers naar 25 medewerkers, waarvan het merendeel hoog opgeleide technici zijn. De activiteiten bestaan op dit moment uit het oplossen van complexe vraagstukken op het gebied van productie- en assemblagelijnen, waarbij robotica een integraal onderdeel vormt van de totaaloplossing.

Niet alleen het aantal medewerkers is gegroeid, maar ook zijn de expertises zowel in kwantiteit als in kwaliteit gegroeid. Als het gaat om bijvoorbeeld robotica dan hebben we inmiddels een vooraanstaande positie. De groei heeft ertoe geleid dat Z-tech eind 2012 is verhuisd van Hengelo naar een groter pand in Oldenzaal.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button komt u terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kunt u niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden, wilt u ons daarmee helpen en ons berichten als een link niet meer werkt?

Meer informatie

Kleibultweg 69
7575BW OLDENZAAL
0541 - 571 630