Consultant planning & roostering i.o.

Wil jij het verschil maken in het plan- & roosterproces bij een onderwijsinstelling en wil je graag in dienst bij een onderwijsinstelling? Ben je analytisch ingesteld, kun je goed overzicht houden en ben je ondernemend?  Máár heb je nog geen ervaring als planner of roostermaker? Volg dan het interne opleidingstraject van YourPlannerz tot consultant planning & roostering. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-7-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Ons interne opleidingstraject leid je op tot een volwaardige consultant planning & roostering. Door het volgen van verschillende onderwijslogistieke en roostertechnische modules, werkzaamheden binnen een onderwijsinstelling en intensieve en persoonlijke coaching en begeleiding word je klaargestoomd om zelfstandig de werkzaamheden uit te voeren. Doordat wij een maatwerk traject leveren voor iedere collega kunnen we geen exacte duur van het opleidingstraject geven, maar gemiddeld duurt het opleidingstraject ongeveer 3 maand. Na het opleidingstraject ga je aan de slag als junior consultant planning & roostering. 


Als consultant planning & roostering ben je continu bezig met de continuïteit en kwaliteit van het planningsproces en het realiseren van een optimale performance bij de aan jou toegewezen opdrachtgevers door het hele land. Je adviseert opdrachtgevers op het gebied van capaciteitsplanning, onderwijsplanning en roostering, maakt capaciteitsplanningen en roosters, je analyseert data en vertaalt deze naar adviezen. 


Wij zijn op zoek naar iemand die klant- en kwaliteitsgericht is, iemand die zich volledig wil inzetten en het belangrijk vindt om zich zowel op het professionele, maar ook het persoonlijke vlak te ontwikkelen. 

Verder bestaan je werkzaamheden als consultant o.a. uit: 

 • Het vervullen van een interim-functie als planner/ roostermaker; 
 • Het opstellen en analyseren van rapportages; 
 • Het uitbrengen van adviezen; 
 • Het ondersteunen van onderwijsinstellingen bij het plan- & roosterproces. 

Functievereisten

Als consultant planning & roostering beschik je over sterke communicatieve vaardigheden, je bent ondernemend, accuraat en zeker ook stressbestendig. Je staat stevig in je schoenen, behoudt het overzicht en hebt een servicegerichte houding.  

Daarnaast beschik je over: 

 • Mbo+/hbo werk- en denkniveau; 
 • Affiniteit met het maken van planningen; 
 • Een sterk analytisch vermogen; 
 • Een flexibele instelling wat betreft werkzaamheden, reizen en werktijden; 
 • Een grote pré is wanneer je ervaring hebt met het verzorgen van grote en/of complexe (capaciteit)planningen. 

Aanbod

 • Een functie als consultant planning & roostering in opleiding. (na afronding van het opleidingstraject word je ingezet als junior consultant planning & roostering
 • Een marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring. Ook tijdens het opleidingstraject. 
 • Intensieve opleiding, coaching en begeleiding. 
 • De mogelijkheid om door te groeien; zowel persoonlijk als professioneel. 
 • Een leaseauto, vervoersbudget of openbaar vervoer kaart. 
 • Een laptop. 
 • Een werkplek centraal gelegen in Enschede, voor als je niet bij een opdrachtgever op locatie aan het werk bent. 
 • Een gezellig en collegiaal team. 


Deze functie is uitermate geschikt voor starters op de arbeidsmarkt of voor diegene die al wel werkervaring heeft maar graag bij meerdere onderwijsinstellingen ervaring op wil doen. 

Bedrijfsprofiel YourPlannerz

Het onderwijs verandert, de student stelt meer eisen en een goed gebruik van onderwijsfaciliteiten wordt steeds belangrijker. Deze veranderingen vragen een andere kijk op plannen, roosteren en capaciteitsmanagement. YourPlannerz helpt huidige onderwijsplanners in hun ontwikkeling en leidt nieuwe planners op tot volwaardige professionals die voorbereidt zijn op de toekomst en meerwaarde bieden aan het onderwijslogistieke proces binnen onderwijsinstellingen. Daarnaast bieden wij voor zowel de korte- als lange termijn interim planners aan ter ondersteuning van het plan- en roosterproces.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van YourPlannerz. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Wethouder Beversstraat 185
7543 BK ENSCHEDE
085 - 3031491