Facilitair Medewerker

Is een optimale dienstverlening bieden één van jouw drijfveren? Ben je op zoek naar een eerste of tweede carrièrestap? In de functie als Facilitair Medewerker krijg je de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan een optimale ervaring en/of werkplek voor eenieder die in één van onze kantoren binnentreedt.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-7-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als Facilitair Medewerker ben je medeverantwoordelijk voor alles wat er in en om onze panden gebeurt. Jij bent, als medewerker van team Facilitair, regionaal en landelijk het facilitair aanspreekpunt voor zowel onze medehuurders als collega's van YER. Jouw focus en werkplek is het Pantheon 2 in Enschede, ons grootste kantoor in Noordoost-Nederland. Samen met het team Facilitair vorm je het gezicht van het pand. In dit pand, met een oppervlakte van circa 3000 m2, ben je, naast de werkzaamheden voor YER, tevens het facilitair aanspreekpunt voor de 4 medehuurders. Andere werkzaamheden zijn het coördineren van de BHV; factuurcontrole; communicatie en planning omtrent verhuizingen, (groot) onderhoud en leveringen, certificering en hospitality.

Functievereisten

  • Bij voorkeur hbo werk- en denkniveau, in de richting van facilitair management of hotel management (mensen met een afgeronde mbo-opleiding worden ook uitgenodigd te reageren)
  • 0-2 jaar werkervaring
  • Facilitaire ervaring is een pre maar geen must
  • Kennis van de Duitse taal is een pre
  • Proactief, nieuwsgierig en flexibel
  • Communicatief vaardig
  • Gastvrij
  • Probleemoplossend

Aanbod

In deze rol krijg je door middel van een uitgebreid inwerktraject de kans om jezelf te ontwikkelen tot een facilitair expert. Je hoeft absoluut geen techneut te zijn om de ins & outs te leren kennen van een pand. Je moet vooral iemand zijn die van nature een regelaar is, met oog voor detail, nieuwsgierig en zelfverzekerd, maar ook rustig blijft bij een onverwachte situatie.


Maar nog veel belangrijker is dat je onderdeel wordt van het leukste recruitment/detacheringsbureau van Nederland, waar elke 'Yeriaan' met passie naar het werk gaat om onze opdrachtgevers en kandidaten verder te helpen in hun weg naar succes. Door deze gedrevenheid groeit YER enorm hard en zijn er genoeg uitdagingen om jezelf als Facility Medewerker verder te ontwikkelen.


Bovendien hebben wij een bijzonder informele bedrijfscultuur, waarbij regelmatig events worden georganiseerd om je collega's beter te leren kennen.

Bedrijfsprofiel YER

YER is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies, gericht op professionals met een Bachelor-, Master- of PhD-titel. Met negen kantoren in Nederland en zo'n 250 consultants heeft YER landelijke dekking en is het een sterk vertegenwoordigd merk. YER is ook internationaal actief met vestigingen in de Verenigde Staten en België. Bovendien hebben we onlangs YER Executive opgericht. Dit is hét label voor het hogere segment (€ 70.000 - € 200.000 vaste posities en interim-management).


Je wordt onderdeel van het leukste recruitment/detacheringsbureau van Nederland, waar elke 'Yeriaan' met passie naar het werk gaat om onze opdrachtgevers en kandidaten verder te helpen in hun weg naar succes. De bedrijfscultuur staat voor ondernemerschap, onafhankelijkheid en vrijheid. Dit zorgt ervoor dat intrinsieke motivatie de belangrijkste drijfveer is voor onze medewerkers. Bovendien hebben wij een bijzonder informele bedrijfscultuur, waarbij regelmatig events worden georganiseerd om je collega's beter te leren kennen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van YER. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Capitool 3
7521 PL ENSCHEDE
053 - 2070 040