Recruitment Consultant

Vanwege het aanhoudende succes van YER zijn zij ter uitbreiding op zoek naar een Recruitment Consultant voor onze IT-business unit in Enschede. YER biedt jou de kans om mee te bouwen aan ons én jouw eigen succes! Het is een uitstekende manier om het vak te leren, jezelf te ontwikkelen en over de vloer te komen bij de mooie hightech bedrijven waar zij mee samenwerken.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-7-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Recruitment Consultant bij YER ben je verantwoordelijk voor de werving en selectie van professionals en ben je betrokken bij het begeleiden en relatiebeheer van interim kandidaten. Je legt contacten met potentiële kandidaten, komt aan tafel bij de opdrachtgevers, brengt de behoefte in kaart en gaat in gesprek met hiring managers en professionals.


De Recruitment consultant maakt deel uit van een ervaren team, werkt in een professionele internationale organisatie en maakt gebruik van een succesvolle formule. Daarnaast ben je actief in een omgeving waar ondernemerschap, samenwerking, specialisaties en passie aanwezig zijn.


Bedrijf

YER is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies, gericht op professionals met een Bachelor-, Master- of PhD-titel. Met negen kantoren in Nederland en zo'n 250 consultants heeft YER landelijke dekking en is het een sterk vertegenwoordigd merk. YER is ook internationaal actief met vestigingen in de Verenigde Staten en België. Bovendien hebben we onlangs YER Executive opgericht. Dit is hét label voor het hogere segment (€ 70.000 - € 200.000 vaste posities en interim-management).


Je wordt onderdeel van het leukste recruitment/detacheringsbureau van Nederland, waar elke 'Yeriaan' met passie naar het werk gaat om onze opdrachtgevers en kandidaten verder te helpen in hun weg naar succes. De bedrijfscultuur staat voor ondernemerschap, onafhankelijkheid en vrijheid. Dit zorgt ervoor dat intrinsieke motivatie de belangrijkste drijfveer is voor onze medewerkers. Bovendien hebben wij een bijzonder informele bedrijfscultuur, waarbij regelmatig events worden georganiseerd om je collega's beter te leren kennen.

Functievereisten

 • Hbo/wo-opleiding
 • 0 tot 3 jaar relevante werkervaring
 • Affiniteit of ervaring met recruitment branche en/of techniek
 • Ondernemende en resultaatgerichte persoonlijkheid
 • Eager to learn
 • Gevoel voor humor

Aanbod

 • Goed basissalaris
 • Auto van de zaak
 • Lucratief bonusmodel
 • Uitgebreid inwerk- en coachingstraject
 • Deelname aan de YER academie 
 • Intensieve en persoonlijke begeleiding
 • Internationale en ondernemende cultuur

Bedrijfsprofiel YER

YER is de organisatie van en voor professionals. YER is sinds 1987 actief en uitgegroeid tot een toonaangevende internationale speler binnen de arbeidsbemiddeling, voor zowel tijdelijke als vaste invulling. Sinds 1999 is YER marktleider in Nederland. Met 9 kantoren in Nederland zijn wij landelijk sterk vertegenwoordigd. Op elk kantoor werken consultants die met nationale marktkennis en expertise hun focusgebied inzetten voor opdrachtgevers en kandidaten.


Werken bij YER is kiezen voor ondernemerschap met veel eigen verantwoordelijkheid, persoonlijke groei en ontwikkeling. Je werkt samen met energieke en gedreven collega's met de drive om te winnen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van YER. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Capitool 3
7521 PL ENSCHEDE
053 - 2070 040