Stagiaire Marketing en Communicatie.

Jij zorgt er met jouw enthousiasme voor dat de juiste boodschap gecommuniceerd wordt via de online en offline communicatiekanalen van World Trade Center Twente.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-11-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Je bent creatief en weet unieke boodschappen te formuleren. Tijdens je stage lever je een bijdrage aan de input en uitwerking van onze contentkalender, doe je onderzoek naar onze online zichtbaarheid en werk je mee aan lopende projecten op marketing en communicatie gebied. Uiteraard doe je dit alles onder begeleiding van één van je collega’s.

Bedrijfsprofiel World Trade Center

Je komt terecht in een enthousiast team met leuke collega’s die zich bezighouden met services die zijn gerelateerd aan onze vier pijlers: de WTC Twente Business Club, Business Services, Trade Services en het Expat Center.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van World Trade Center. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Industrieplein 1
7553 LL Hengelo
074 - 2915 604