Medewerker Trade Services

World Trade Center gaat uitbreiden. Daarom zoeken wij een leuke en positief ingestelde collega die past binnen ons team van enthousiaste en betrokken collega’s. Er is een vacature op onze afdeling Trade Services voor een medewerker Trade Services (32 tot 40 uur). Wil jij ondernemers ondersteunen bij hun internationaliseringsplannen? Houd jij er van om te verbinden, te adviseren en ben je commercieel ingesteld? Neem dan contact met ons op! 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-11-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Als medewerker Trade Services speel je een belangrijke rol in de groei van onze klanten. Dit realiseer je onder meer door de volgende werkzaamheden:


  • onderzoek doen naar het betreden van nieuwe markten of productgroepen voor zowel onze eigen organisatie als de klant
  • Uitvoeren van markt- en landenanalyses
  • Frequente contacten onderhouden met (potentiële) klanten
  • Nieuwe business genereren voor zowel de eigen organisatie als klanten op gebied van internationaal ondernemen, export, import en sourcing
  • Mogelijke bekijken van subsidieprogramma’s inzake internationaal ondernemen voor eigen organisatie en klanten
  • Handelsmissies voorbereiden (inkomend en uitgaand)
  • Partnersearch naar onder meer klanten, distributeurs, agenten
  • De uitvoering coördineren van de export scan en export audit

Bedrijfsprofiel World Trade Center

Het World Trade Center Twente is hét aanspreekpunt in de regio over internationaal zakendoen. De WTC Twente Business Club is hét platform waar kennis en ervaring over internationaal zakendoen wordt uitgewisseld. De diverse services, zoals handelsinformatie, trainingen, coaching, economische missies en het Expat Center ondersteunen de ondernemer verder bij zijn internationale ambities. Missie De missie van het World Trade Center Twente is het bevorderen van internationale activiteiten in haar werkgebied; de Euregio. Datzelfde geldt voor uitwisselen van kennis en ervaring met het internationaal zakendoen tussen ondernemers, overheden en kennisinstellingen. Daarnaast bevordert het WTC Twente de komst van een WTC gebouw in het plangebied Centraal Station van Twente in Hengelo. De missie probeert het WTC Twente zoveel mogelijk te realiseren in samenwerking met relevante organisaties. Visie Het WTC Twente maakt deel uit van de World Trade Centers Association met meer dan 300 WTC’s in bijna 100 landen. De doelstelling van de WTCA is het bevorderen van de internationale handel. Een WTC brengt bedrijven en organisaties bij elkaar, biedt een breed servicepakket en stimuleert zo de economie in de regio waar het World Trade Center opereert. In het geval van het WTC Twente omvat dat het Nederlandse en Duitse deel van de Euregio, inclusief Münster en Osnabrück.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van WTC. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Industrieplein 1
7553 LL Hengelo
074 - 2915 604