Projectmanager

Ben jij een projectmanager met ruime ervaring in het leiden van vastgoedprojecten? Wil jij samen met De Woonplaats voorop lopen op het gebied van innovatief bouwen? Lees dan verder!  Ze hebben namelijk een vacature voor een Projectmanager.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-9-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
1-10-2023
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Slopen en nieuwbouwen of renoveren en verduurzamen: wij zoeken een Projectmanager die alle facetten van het vak beheerst. Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor het managen van vastgoedprojecten. Jij bent van A tot Z betrokken bij onze innovatieve nieuwbouw- en renovatieprojecten! In de haalbaarheidsfase ben je al betrokken bij de eerste onderzoeken en je blijft verantwoordelijk voor het projectmanagement tot en met de sleuteloverdracht naar huurders.


Als Projectmanager adviseer je de ontwikkelmanager, houd jij je bezig met de selectie en contractvorming van de aannemer terwijl je tegelijkertijd de volledige realisatie van jouw projecten overziet. Je managet jouw projecten op technisch, financieel en kwalitatief vlak en levert de projecten op binnen de afgesproken kaders. Een project realiseren doe je niet alleen. Je werkt met veel verschillende collega’s samen! Denk aan de collega’s binnen de afdeling Vastgoed zoals de ontwikkelmanager, toezichthouder en de projectondersteuner. Maar ook andere collega’s zoals vastgoedregisseur, verhuurconsulenten, programmamanager wijken en de communicatieadviseur hebben een belangrijke rol.


De wereld van het vastgoed en het daarbij behorend projectmanagement verandert snel. Onze ambities op het vlak van duurzaamheid, circulariteit en conceptueel bouwen worden alleen behaald als partners efficiënt samenwerken en daar lopen wij bij De Woonplaats mee voorop! We zijn steeds op zoek naar efficiëntere bouwprocesmodellen en uitvoeringsvormen, zodat we onze 16.500 woningen klaar maken voor de toekomst. Er liggen komende jaren veel uitdagingen op het gebied van de energietransitie en onze ambitieuze duurzaamheidsopgave.

Functievereisten

 • Een HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Kennis van aanbestedingsprocessen;
 • Kennis van regievoering en sturing van de uitvoeringsprocessen;
 • Kennis en ervaring met de organisatie van besluitvormingsprocessen, procesmanagement, projectmanagement;
 • Een oog en oor voor belangen, behoeften en persoonlijkheden van collega’s en externen betrokken bij je project;
 • Kennis van de voor de functie relevante wet- en regelgeving;
 • Branche specifieke kennis is een pre.

Aanbod

 • Een salaris in schaal K (medior € 4.130,- tot € 5.903,- bruto per maand) of schaal L (senior € 4.449,- tot € 6.544,- bruto per maand), volgens de CAO Woondiensten;
 • Een uitdagende functie voor 36 uur per week;
 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget en er zijn veel ontwikkelingsmogelijkheden binnen de organisatie;
 • Regelmatig organiseren wij informele momenten zoals een teamuitje, kerstborrel en de jaarlijkse Woonplaatsdag;
 • Goede werk-privébalans: je kunt 190 vrije uren per jaar inzetten én hebt de mogelijkheid om vrije uren bij te kopen;
 • Goede middelen om flexibel te kunnen werken, denk hierbij aan een laptop en smartphone;
 • Voor de vitamines zorgen wij, er is dagelijks vers fruit en twee keer per week een verse kop soep.


Sinds kort zijn onze arbeidsvoorwaarden nog beter! Medewerkers kunnen tot maar liefst € 2.400,- per jaar bruto loon uitruilen voor duurzaamheid, fijn werken of vitaliteit. Wij zijn de eerste woningcorporatie die dit zo uitgebreid aanbiedt aan onze medewerkers.

Bedrijfsprofiel Woningcorporatie De Woonplaats

Jij wordt onderdeel van het team Vastgoedontwikkeling, Projecten, Verkoop & BOG. Dit team bestaat uit zo’n 20 ervaren en professionele collega’s in de diverse functies, zoals de ontwikkelmanager, projectmanager, projectondersteuner en accountmanager bedrijfs-, maatschappelijk en zorgvastgoed.


De Woonplaats is een woningcorporatie die een thuis biedt aan meer dan 30.000 mensen. Vooral in de gemeenten Aalten, Oost Gelre, Winterswijk en Enschede. Met zo’n 235 medewerkers zetten wij ons dagelijks in voor de huurders.


Een thuis is een goede en betaalbare woning. In een buurt waar je fijn woont en leeft. De Woonplaats kijkt daarom verder dan alleen woningen. En daar investeren we ook in. Hoe? We zijn gek op innovatie, maar houden in alles rekening met de impact op de maatschappij. Dat betekent vooruitdenken, slim beslissen en tegelijkertijd lef hebben. Het zit in ons DNA.


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van De Woonplaats. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Wethouder Beversstraat 175
7543 BK ENSCHEDE
0900 9678