Projectondersteuner

Voor het team Vastgoedontwikkeling, Projecten, Verkoop en BOG zoekt Woningcorporatie De Woonplaats twee projectondersteuners! Zorg jij voor de juiste informatie zodat onze innovatieve bouwprojecten opgestart kunnen worden?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-1-2023
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als Projectondersteuner ben je verantwoordelijk voor het assisteren en ondersteunen bij het uitwerken, voorbereiden en uitvoeren van nieuwbouw- en renovatieprojecten. Daarnaast ondersteun je bij werkzaamheden op het bedrijfsbureau. Je werkt nauw samen met de projectmanagers en zorgt ervoor dat ze op de juiste momenten over de juiste informatie beschikken.

Je helpt bij het voorbereiden van aanbestedingsdocumenten en vraagt offertes op bij aannemers en onderhoudspartijen. Als deze binnen komen controleer je ze, hierbij komt jouw bouwtechnische kennis goed van pas! Je controleert de financiën, tekeningen en planningen en toetst aan het Bouwbesluit en keurmerken. Af en toe sluit je aan bij bijvoorbeeld een bouwvergadering op een bouwlocatie en zorg je ervoor dat goed wordt vastgelegd wat besproken is.

Als Projectondersteuner word jij onderdeel van een team van in totaal 16 collega’s van projectmanagers, ontwikkelmanagers, makelaars en secretaresses. De ambities zijn groot en dit uit zich in gave, innovatieve projecten op het gebied van woningbouw, duurzaamheid en circulariteit. De sfeer is goed en gezellig en de samenwerking is prettig. Naast de contacten met collega’s heb je ook contacten met externe partijen, zoals aannemers en architecten.

In deze functie draag je direct bij aan prettig wonen voor onze huurders in Enschede en de Achterhoek. Een goede en betaalbare woning voor onze bewoners: dat is waar je het voor doet!


Hoe ziet jouw werkdag eruit?

8.30 uur: Vandaag begint de dag op de bouwplaats. Je hebt tekeningen van de aannemer gecontroleerd van een mooi nieuw project en hebt nog wat opmerkingen. Samen met de projectmanager bespreek je deze met de aannemer tijdens de bouwvergadering.

10.30 uur: Snel richting kantoor. Je moet nog een voorstel uitwerken voor het overleg over vastgoedkwaliteit later deze week. En je collega’s moeten natuurlijk nog wel naar het voorstel kunnen kijken voor het overleg.

12.00 uur: Tijd voor de lunch! Even gezellig bijpraten onder het genot van een verse kop soep.

14.30 uur: Volgende week moet de aanbesteding van een nieuw appartementencomplex de deur uit. Samen met de projectmanager controleer je of alle aanbestedingsdocumenten volledig zijn en het hele aanbestedingsproces goed is ingeregeld in ons digitale aanbestedingsplatform. Dit is een secuur werkje, want dit zijn de uitgangspunten voor de rest van het project.

17.00 uur: Je werkt nog snel even de laatste e-mails weg zodat je morgen met een opgeschoonde mailbox weer kunt starten aan een nieuwe dag. Je groet je collega’s en gaat voldaan naar huis.


Functievereisten

Spreekt deze veelzijdige functie je aan? Dat is mooi! Wij zoeken een collega die ervoor zorgt dat de juiste informatie op het juiste moment aanwezig is. Daarnaast heb jij:

 • mbo+ werk- en denkniveau; dit heb je verkregen door je opleiding en/of werkervaring;
 • bouwtechnische kennis, verkregen uit opleiding en/of werkervaring;
 • kennis van het Bouwbesluit;
 • bij voorkeur kennis van aanbestedingen en de UAV-gc of UAV;
 • administratieve- en digitale vaardigheden;
 • sociale vaardigheden; je kunt goed samenwerken in een team.


Aanbod

 • Een salaris in schaal H (€ 3229 - € 4196), volgens de CAO Woondiensten;
 • Een uitdagende functie voor 36 uur per week;
 • Een dienstverband voor één jaar. Bevalt het van beide kanten goed? Dan wordt het contract na een jaar omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd; 
 • Een persoonlijk opleidingsbudget en er zijn ontwikkelingsmogelijkheden binnen de organisatie;
 • Regelmatig organiseren wij informele momenten zoals een teamuitje, kerstborrel en de jaarlijkse Woonplaatsdag;
 • Goede middelen om flexibel te kunnen werken, denk hierbij aan een laptop en smartphone;
 • Voor de vitamines zorgen wij, er is dagelijks vers fruit en één keer per week een verse kop soep.


Bedrijfsprofiel Woningcorporatie De Woonplaats

Wij zijn een woningcorporatie die een thuis biedt aan meer dan 30.000 mensen. Vooral in de gemeenten Aalten, Oost Gelre, Winterswijk en Enschede, het gebied waar wij ons thuis voelen.


Een thuis is een goede en betaalbare woning. In een buurt waar je fijn woont en leeft. Wij kijken daarom verder dan alleen woningen. En daar investeren we ook in. Hoe? We zijn gek op innovatie, maar houden in alles rekening met de impact op de maatschappij. Dat betekent vooruitdenken, slim beslissen en tegelijkertijd lef hebben. Het zit in ons DNA.


De mensen waar we het voor doen, staan op de eerste plaats. Dat zijn de huurders van nu, maar ook de huurders van de toekomst. Woningen moeten daar steeds bij blijven passen. Daarom vernieuwen en verduurzamen we continu. Met onderhoud, renovatie, sloop, nieuwbouw en verkoop. 


Dit doen we allemaal niet alleen. Vaak werken we samen met andere organisaties. Dan betekenen en bereiken we meer. Dat is goed voor onze woningen, maar nog belangrijker voor onze huurders.


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Woonplaats. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Wethouder Beversstraat 175
7543 BK ENSCHEDE