Corporate Recruiter

Wil jij jouw kennis, ervaring en creativiteit inzetten voor een maatschappelijk georiënteerde, ambitieuze organisatie en word je enthousiast van een verscheidenheid aan vacatures? Dan is De Woonplaats op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-8-2022
Aantal uur
32
Vervaldatum
28-8-2022
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Corporate Recruiter ben je het eerste aanspreekpunt over werving & selectie bij De Woonplaats. In goed overleg met de leidinggevenden en de P&O-adviseurs kom je tot een beeld van de mensen die we zoeken. Je bent van A tot Z betrokken bij de vacatures. Zo ben je het ene moment kandidaten aan het zoeken of in overleg met de collega uit het team Communicatie over een wervingscampagne het andere moment voer je een sollicitatiegesprek met een kandidaat voor de functie van ontwikkelmanager. Omdat we de komende jaren groeien en mensen uitstromen, kom je ook met ideeën en plannen om mensen te werven, te binden en te boeien. Dit zorgt ervoor dat we ook in de toekomst de juiste collega’s vinden en aan ons kunnen blijven binden. Kortom, volop mogelijkheden voor jouw inbreng en creativiteit binnen De Woonplaats!

Je wordt onderdeel van ons P&O-team dat uit vijf collega’s bestaat en waarbij jij ruimte hebt om recruitment uit te bouwen. Daarnaast werk je in deze rol ook samen met veel andere collega’s, zoals het team Communicatie. Samen laten we zien hoe leuk het is om voor De Woonplaats te werken.

Functievereisten

Als Corporate Recruiter

  • ben je verantwoordelijk voor het vinden, benaderen, enthousiasmeren van kandidaten en zorg je voor een duurzame match;
  • onderhoud je als sparringpartner nauw contact met leidinggevenden, haal je vacatures op, adviseer je over de werving en help je bij het aanscherpen van het profiel;
  • initieer je in samenwerking met het team Communicatie originele en innovatieve wervingscampagnes;
  • onderhoud je contacten met onze (vaste) detacheringspartners;
  • vertegenwoordig je De Woonplaats op banenbeurzen, bij studieverenigingen en andere promotieactiviteiten;
  • ben je eerste aanspreekpunt voor het vinden en matchen van trainees en ben je contactpersoon voor studenten en scholen;
  • ben je lid van het HR-netwerk van de Twentse woningcorporaties (Corpofit).

Aanbod

Wij bieden een plek in het team P&O dat graag met je samenwerkt aan de uitdaging waar we als organisatie voor staan. Samen met collega’s en leidinggevenden gaan we aan de slag om de juiste persoon voor de juiste plek te werven. De werkzaamheden vinden plaats vanuit ons kantoor in Enschede en gedeeltelijk vanuit je eigen thuiswerkplek.

In eerste instantie gaat het om een jaarcontract voor 32 per week. Daarna is, bij goed functioneren, uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. De functie is ingeschaald in schaal I (conform de CAO Woondiensten).

Bedrijfsprofiel Woningcorporatie De Woonplaats

Wij zijn De Woonplaats. Een woningcorporatie die een thuis biedt aan meer dan 30.000 mensen. Vooral in de gemeenten Aalten, Oost Gelre, Winterswijk en Enschede, het gebied waar wij ons thuis voelen. Met 225 medewerkers zetten wij ons in voor onze huurders.

Een thuis is een goede en betaalbare woning. In een buurt waar je fijn woont en leeft. Wij kijken daarom verder dan alleen woningen. En daar investeren we ook in. Hoe? We zijn gek op innovatie, maar houden in alles rekening met de impact op de maatschappij. Dat betekent vooruitdenken, slim beslissen en tegelijkertijd lef hebben. Het zit in ons DNA.

De Woonplaats heeft in 2020, 2021 en 2022 het keurmerk voor Beste Werkgevers (World-class Workplace) ontvangen. We scoren als werkgever bovengemiddeld op werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots en het benutten van talent.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van De Woonplaats. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Wethouder Beversstraat 175
7543 BK ENSCHEDE