Laseroperator

Witte Van Moort is opzoek naar laseroperators, ben jij degene die zij zoeken?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
5-9-2019
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Samen met je collega’s van de Laserafdeling laat je in ploegendienst de diverse 2d- en 3d lasersnijmachines en laserlasmachine optimaal produceren. Je controleert de productkwaliteit aan de hand van controle-instructies en gestelde kwaliteitseisen. Tevens assisteer je met het ombouwen/instellen van de machines en zorgt voor een nette werkplek. Daarnaast communiceer je bevindingen ten aanzien van het continu verbeteren van processen aan je leidinggevende.


Ben jij technisch onderlegd en heb je aantoonbaar ervaring met CNC machines? Ben je een teamplayer en bereid samen met jouw team de handen uit de mouwen te steken? Wil jij je verder ontwikkelen en graag aan de slag bij een professionele internationale organisatie op het gebied van plaatbewerking? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functievereisten

  • Mbo werk- en denkniveau of LTS aangevuld met praktijkervaring;
  • Affiniteit met plaatbewerking is een pré;
  • Je bent gedreven, flexibel en zelfstandig.

Aanbod

Een informele werkomgeving bij een professioneel bedrijf waar kernwaarden als loyaliteit, betrokkenheid  en integriteit de basis zijn. Je gaat werken bij een bedrijf waar het verloop erg laag is. Het is dan ook de bedoeling dat dit een baan is met uitzicht op een vast contract, een baan met perspectief dus! 


Wij investeren in onze medewerkers en begeleiden hen in het verbeteren van hun vaardigheden. Naast een prima salaris bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van WVM. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Westeinde 632
7671 CW VRIEZENVEEN
+31 546-562444