Robotlassers

Witte Van Moort is opzoek naar een fulltime robotlasser, ben jij degene die zij zoeken?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
5-9-2019
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Je doel als Robotlasser is het uitvoeren van robotlaswerkzaamheden aan de hand van opdrachten en/of instructies volgens de gestelde kwaliteits- en veiligheidseisen. Tevens controller je aan de hand van controle-instructies de laskwaliteit en zorgt voor een nette werkplek. Daarnaast communiceer je bevindingen ten aanzien van het continu verbeteren van processen aan je leidinggevende.


Ben jij technisch onderlegd en ga je nauwkeurig te werk? Ben je een teamplayer, bereid in ploegen te werken en een echte aanpakker? Wil jij je verder ontwikkelen en graag aan de slag bij een professionele internationale organisatie op het gebied van plaatbewerking? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functievereisten

  • Enkele jaren relevante werkervaring als lasser is een pré;
  • Affiniteit met plaatbewerking is een pré;
  • Persoonskenmerken: kwaliteitsbewust, flexibel en zelfstandig.

Aanbod

Een informele werkomgeving waar kernwaarden als loyaliteit, duurzaamheid en integriteit de basis zijn. Je gaat werken bij een bedrijf waar het verloop erg laag is. Het is dan ook de bedoeling dat dit een baan is met uitzicht op een vast contract, een baan met perspectief dus! Wij investeren in onze medewerkers en begeleiden hen in het verbeteren van hun vaardigheden. Naast een prima salaris bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bedrijfsprofiel Witte Van Moort Metaalwarenindustrie

Organisatieomschijving

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van WVM. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Westeinde 632
7671 CW VRIEZENVEEN
+31 546-562444