Frontend Developer

Als Frontend Developer bij Wirelab werk je samen met een team van ervaren developers voor toonaangevende opdrachtgevers. Met jouw kennis van HTML, (S)CSS en JavaScript/TypeScript weet jij designs om te zetten in prachtige producten. Het bouwen van Single Page Applications is niet vreemd voor jou, je hebt affiniteit met UX en weet te communiceren met diverse API’s. Leg jij de lat net een stukje hoger, weet je gemaakte keuzes goed te beargumenteren en weet je kritisch in te schatten wat de mogelijkheden zijn?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-3-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Met grote interesse in User Experience en ervaring in het implementeren van designs weet jij pragmatisch en creatief de wensen van onze opdrachtgevers te realiseren. Je hebt kennis van bekende Design Patterns en weet te onderbouwen wanneer je deze wel al dan niet inzet. Dankzij jouw nieuwsgierigheid ben je bekend met populaire frameworks en libraries. Je bent leergierig en wil altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen.


Als collegiale developer weet je gemaakte keuzes goed te onderbouwen. Je kunt comprimeren en weet shortcuts te nemen ten behoeve van het team, project of een deadline. Ook ben je niet vies van een potje gamen, neem je niet altijd alles te serieus en hou je (af en toe) van een beetje gezelligheid.

Functievereisten

VAARDIGHEDEN

  • JavaScript en TypeScript
  • Angular, React(-Native) en Vue
  • HTML en (S)CSS
  • NodeJS and NPM
  • GIT
  • WebSockets
  • Unit Testing
  • Opzetten van een build pipeline (WebPack, Bash scripts, etc.)


Hoewel niet noodzakelijk, is het erg tof als je kennis hebt van andere programmeertalen en/of bekend met met AWS en andere cloud services. Ervaring met Scrum is ook geen must, maar zeker een pluspunt. Is Test Driven Development en Continuous Integration niet vreemd voor jou, dan is dit zeker een pré.

Bedrijfsprofiel Wirelab

Wirelab is een digital agency met kantoren in Amsterdam en Enschede. Wij helpen onze klanten sinds 2008 met het creëren van digitale oplossingen die het merk, de conversie en resultaten naar een hoger niveau tillen. We onderscheiden ons door enthousiasme, flexibiliteit en onze onophoudelijke drive om de beste resultaten te halen. Onze jonge teams van digital natives besturen zowel ons Mother- als ons Flagship en werken samen aan projecten voor toonaangevende merken als Grolsch, KPN, Segway-Ninebot en Mediahuis.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Wirelab. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Willem Wilminkplein 9,
7511PG, ENSCHEDE
053 - 2030 700