Umbraco Developer

Als Umbraco developer krijg je energie van het vertalen van goede webdesigns naar dynamische en functionele online portals, websites, webshops en digital experiences. Je maakt graag deel uit van een hecht team van digital experts dat werkt aan het opleveren van toffe projecten, afgestemd op de behoeften en ambities van onze klanten. En niet te vergeten, je bent bekend/bekwaam met de laatste development tools, zoals Visual Studio, Entity Framework, Linq, SQL en MVC.

Ben jij dit? Dan kun jij zomaar diegene zijn die Wirelab zoeken!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-3-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Je gaat samen met ons team aan de slag met het creëren van digitale oplossingen die merken naar een hoger niveau tillen. Je houdt je bezig met het opleveren van kwalitatief goede digitale platformen om conversie te boosten, de merkidentiteit te versterken en het leveren van unique customer experiences. Je werkt aan een variatie van nationale en internationale merken met uiteenlopende wensen en verwachtingen. Dit doe je in een sociaal en informeel team van creatievelingen dat waarde hecht aan een goede balans tussen hard werken en een natuurlijk fun!

Functievereisten

JIJ BENT

Je bent een ervaren en gedreven Umbraco Developer met vertrouwen in je eigen developing skills. Je hebt ervaring met het werken met CI/CD, Azure/Amazon AWS en/of JavaScript/TypeScript. Je kunt goed communiceren, bent een teamplayer en in staat met het hele team digitale strategie om te zetten in actie. Je houdt van uitdagingen, zoekt naar oplossingen en stort je graag op onze laatste development projecten. Je kunt je goed aanpassen aan de altijd veranderende eisen van een project en bent ready om je eigen kennis en vaardigheden als developer te verbreden.

Aanbod

GOED OM TE WETEN:

  • 40 uur per week
  • Ruimte voor trainingen
  • Wekelijkse vrijdagmiddagborrels met het team
  • Werkervaring met internationale merken

Bedrijfsprofiel Wirelab

WIJ ZIJN

Wirelab is een digital agency met kantoren in Amsterdam en Enschede. Wij helpen onze klanten sinds 2008 met het creëren van digitale oplossingen die het merk, de conversie en resultaten naar een hoger niveau tillen. We onderscheiden ons door enthousiasme, flexibiliteit en onze onophoudelijke drive om de beste resultaten te halen. Onze jonge teams van digital natives besturen zowel ons Mother- als ons Flagship en werken samen aan projecten voor toonaangevende merken als Renault, Benelux, Transavia, Grolsch, KPN, Radical Redemption and Jonnier Boer.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Wirelab. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Willem Wilminkplein 9,
7511PG, ENSCHEDE
053 - 2030 700