Microsoft 365 Consultant

Houd jij van aanpakken en ben je enthousiast over adviseren en implementeren van de Microsoft Office 365 cloud oplossingen? Kom dan bij het Moderne Werkplek-team van Winvision!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-4-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Microsoft 365 Consultant ben jij de specialist op het gebied van de online producten van Microsoft in de cloud. Je begeleidt klanten met de functionele implementatie van Microsoft 365 producten als SharePoint, Microsoft Teams, het Power Platform en meer. Of het nou gaat om het implementeren van een intranet portaal, een document management oplossing, een migratietraject van SharePoint server en file share naar Microsoft 365 of het ontwikkelen van gave oplossingen met PowerApps en Power Automate, bij jou kunnen ze terecht. 


Je bent leergierig en pikt dingen snel op en bent graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op jouw vakgebied. 


TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

 • Zelfstandig of in een projectteam uitvoeren van projecten bij de diverse klanten van Winvision; 
 • Zelfstandig opstellen van functionele ontwerpen die voldoen aan de behoeften van de opdrachtgever; 
 • Zelfstandig of in een team opdrachten uitvoeren bij de klanten van Winvision. 
 • Verzorgen van presentaties tijdens de presales- en/of uitvoeringsfase van een project; leveren van technische input (projectactiviteiten, urencalculatie) voor offertes in samenwerking met de accountmanager van de afdeling Sales, de bidmanager en (optioneel) de projectmanager; 
 • Het signaleren van marktontwikkelingen, onderhouden van contacten met partners en bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de oplossingen van Winvision. 

Functievereisten

SKILLS

 • Ruim 2 jaar werkervaring op het gebied van Microsoft Office 365 en online diensten als SharePoint Online
 • Kennis van third party oplossingen zoals ShareGate en Nintex is een pré
 • Initiatiefrijke teamspeler met humor, veel energie en een pragmatische en flexibele instelling
 • Passie voor technologie en in staat om deze heel klantgericht in te zetten
 • In staat te communiceren met zowel ICT-professionals als niet-technici bij klanten
 • Resultaatgericht en ondernemend
 • HBO werk- en denkniveau

Aanbod

Werken bij Winvision staat gelijk aan elkaar inspireren en uitdagen. Elke dag staat in het teken van zoeken naar creatieve en innovatieve IT-oplossingen om het (bedrijfs)leven te vergemakkelijken. En dat doen we samen met onze medewerkers die een passie voor innovatie delen. Winvision heeft een informele werksfeer, waarin elke medewerker authentiek mag zijn en er veel aandacht is voor de balans tussen werk en privé. Naast de goede primaire arbeidsvoorwaarden krijg je in deze rol ook een notebook en een smartphone.

Bedrijfsprofiel Winvision

Winvision helpt organisaties om inzichten en waarde uit data en applicaties te halen om beter te blijven presteren. We helpen onze klanten om waarde uit data en processen te benutten voor meer inzicht, efficiëntere bedrijfsvoering, betere samenwerking en meer medewerkerstevredenheid. We ontwikkelen relevante innovatieve oplossingen op basis van het intelligente Microsoft-dataplatform. Samen zorgen we ervoor dat die oplossingen onderdeel worden van de dagelijkse praktijk, door technologische en menselijke verandering gelijktijdig te realiseren. Zo geven wij onze klanten een blijvende voorsprong in hun digitale transformatie. Winvision maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals. In deze professionele IT-omgeving kun jij je verder ontwikkelen; het persoonlijke ontwikkelingsprogramma Odin Academy faciliteert daarbij.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Winvision. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BE HENGELO
088-3323385