Medewerker onderwijslogistiek

Ben jij op zoek naar een baan waarin je projectmatig werkt en je je organisatievermogen kunt inzetten?


Sta je open voor verandering, heb je de capaciteit om verbetering te zien en aan te pakken? Wil je dit doen vanuit een zowel faciliterende als een adviserende rol? Sluit je aan en zet jouw talenten in! Jouw nieuwe baan begint bij hogeschool Windesheim in Zwolle als Medewerker onderwijslogistiek

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
6-6-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
18-6-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Zinvol werk begint bij het bedrijfsvoering team van leven lang leren (LLL). Binnen het domein Gezondheid en Welzijn (G&W) zoeken wij een medewerker onderwijslogistiek die ideeën kan vertalen naar haalbare en organiseerbare processen, daar actief over kan adviseren, deze kan organiseren en administratief kan verwerken in verschillende onderwijsapplicaties. Wij zijn op zoek naar een energieke aanpakker die binnen een veranderende werkomgeving wil bijdragen aan de uitvoer en ontwikkeling van opleidingen die vallen onder LLL. Meer in detail ben jij als medewerker onderwijslogistiek bezig met:

 

 • Het beheren van diverse administratieve trajecten rondom de registratie van stages en werkplekleren, minoren en flexstuderen.
 • Het zijn van een aanspreekpunt voor studenten met vragen over planning en praktijkleren.
 • Het organiseren van trainingen voor leerwerkbegeleiders.
 • Het maken van een optimale indelingen van klassen/ groepen middels afstemming met het onderwijs in het kader van flexibele studieroutes.
 • Meedenken met collega’s over de implementatie van het lopende project ‘Digitale Campus’.
 • Het voortouw nemen en verbeteringen voorstellen in het verder structureren van praktijkprocessen.

 

Door de ontwikkelingen binnen Windesheim en het bedrijfsvoeringsteam LLL zullen de werkzaamheden in de loop van de tijd kunnen veranderen. Wij vragen daarom iemand die verder kijkt dan de eigen werkzaamheden.

 

Functievereisten

Ieder mens heeft een eigen unieke achtergrond. En wij geloven dat waar verschillen samenkomen, resultaten kunnen bloeien. Dat jij veel energie krijgt van goed samenwerken spreekt dus wat ons betreft voor zich. Verder zien we graag dat jij voor deze vacature initiatief neemt en resultaatgericht bent.

 

Daarnaast heb/ben je:

 

 • Een afgeronde hbo-opleiding.
 • Kennis van Excel.
 • Kennis van OnStage is een pre.
 • Gewend om vertrouwelijke gegevens op een procesmatige en zorgvuldige wijze te verwerken.
 • Kennis van Lean, bezit van Lean Green Belt is een pre.

 

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor indiensttreding bij Hogeschool Windesheim.

 

Aanbod

Werken in een stimulerende omgeving waarin we je aanmoedigen kansen te benutten. En waarin jij jezelf mag en kunt zijn. Wij zijn op zoek naar meerdere collega’s die zo snel mogelijk voor 32-40 uur per week impact maken op mensen, het werkveld, de maatschappij en daarmee op de toekomst. Daarnaast mag je (op basis van 40 uur per week) rekenen op:

 

 • Een brutomaandsalaris tussen €2756,90 en €3691,27 (schaal 8 cao hbo).
 • Een arbeidsovereenkomst voor 12 maanden, met uitzicht op verlenging.
 • 53 vakantiedagen per jaar.
 • 8% vakantiegeld.
 • 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Een flexibele reiskostenregeling, helemaal afgestemd op jouw wijze van vervoer.
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden via ons eigen interne opleidingsinstituut en GoodHabitz.
 • Vers fruit op je werkplek en sportfaciliteiten.
 • Een jaarlijkse vergoeding voor vakliteratuur en een gratis museumjaarkaart.
 • Thuiswerkfaciliteiten zoals een laptop, die hybride werken mogelijk maken.

 

Bedrijfsprofiel Windesheim

Welkom bij Windesheim

Een hogeschool waar iedereen zich gewaardeerd én thuis mag voelen. Gelijke kansen staan bij ons centraal en onze kracht ligt in samenwerking. We dragen bij aan relevant onderzoek gericht op een inclusieve en duurzame samenleving. En we helpen nieuwe professionals op weg in hun loopbaan. Dat doen we door te werken aan eigen leerroutes voor de studenten en door onze opleidingsmogelijkheden steeds beter af te stemmen op wat nodig is. Zo bouwen we samen aan de toekomst.


Op onze campus in Zwolle kun je meer dan werken alleen. Het is een energieke gemeenschap, met veel mensen, activiteiten en een grote hoeveelheid voorzieningen. Een uitgebreide campuswinkel, restaurants, cafés en als je wilt sporten kan dat in onze sportschool of het zwembad. De campus ligt net buiten het bruisende centrum van Zwolle, vlak bij de IJssel en op loopafstand van het station.


Welkom bij bedrijfsvoeringsteam Leven lang leren

Sluit je aan bij het bedrijfsbureau LLL. Wij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 1500 studenten die allen een opleiding volgen binnen het domein G&W waar het werkplekleren een grote rol heeft. Het gaat hier om zowel deeltijd als duale opleidingen. De afdeling bedrijfsvoering van het domein G&W bestaat uit 75 collega’s. Daarbinnen ga jij aan de slag in het subteam leven lang leren. Dit team bestaat uit 15 mensen die allemaal vanuit hun eigen expertise zorgen voor de bedrijfsvoering van LLL. Kenmerkend aan de bedrijfsvoering G&W zijn de sociale omgang en de gedrevenheid. Op samenwerking scoorden we in 2022 een 8,7!


“Binnen een mum van tijd voel je je opgenomen in de ‘Windesheim-familie’ en dat is bijzonder te noemen voor een organisatie met meer dan 2.700 medewerkers! Een plek waar je jezelf kunt zijn en jezelf kunt ontwikkelen.” - Robin Koning, communicatiemedewerker bedrijfsvoering G&W.


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Windesheim. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Campus 2 - 6
ZWOLLE