Roostermaker opleiding Social Work

Vind jij het in je nieuwe functie als roostermaker leuk om met collega’s bij te dragen aan de uitvoering van het roosterproces van de opleiding Social Work en typeer jij jezelf als een hands-onpersoon? Sluit je dan aan en pak je rol! Jouw nieuwe baan begint bij Hogeschool Windesheim.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
9-1-2023
Aantal uur
0
Vervaldatum
7-2-2023
Opleidingsniveau
HBO

Je gaat werken in het bedrijfsvoeringteam van de eenheid Social Work binnen het domein Gezondheid & Welzijn. In het multidisciplinaire bedrijfsvoeringteam werk je samen met verschillende collega’s. Jij bent verantwoordelijk voor de roosters en gedurende de dag kun je hierover verschillende vragen krijgen van collega’s en studenten. Ook via de mailbox stromen er regelmatig nieuwe werkzaamheden binnen betreffende wijzingen in het rooster door afwezigheid van docenten. Een uitdagende functie waarin je flink schakelt en prioriteiten moet stellen. Meer in detail ben je bezig met de volgende werkzaamheden:


  • Voorbereiden van het (les)rooster voor het eerstvolgende semester
  • Verzorging van dagroostering
  • Het verwerken van het jaarvergaderrooster voor de opleiding Social Work in Xedule
  • Het signaleren van knelpunten in het rooster en het bedenken van oplossingen.

Bedrijfsprofiel Windesheim

Een hogeschool waar iedereen zich gewaardeerd én thuis mag voelen. Gelijke kansen staan bij ons centraal en onze kracht ligt in samenwerking. We dragen bij aan relevant onderzoek gericht op een inclusieve en duurzame samenleving. En we helpen nieuwe professionals op weg in hun loopbaan. Dat doen we door te werken aan eigen leerroutes voor de studenten en door onze opleidingsmogelijkheden steeds beter af te stemmen op wat nodig is. Zo bouwen we samen aan de toekomst.


Op onze campus in Zwolle kun je meer dan werken alleen. Het is een energieke gemeenschap, met veel mensen, activiteiten en een grote hoeveelheid voorzieningen. Een uitgebreide winkel, restaurants, cafés en als je wilt sporten kan dat in onze sportschool of het zwembad. De campus ligt net buiten het bruisende centrum van Zwolle, vlak bij de IJssel en op loopafstand van het station.


Jij sluit je aan bij het team bedrijfsbureau Social Work bestaande uit 16 collega’s. Iedereen heeft zijn of haar eigen taakgebied, maar samenwerken en klaarstaan voor elkaar waar nodig vinden wij erg belangrijk. Het team werkt hard én zorgt voor ontspanning en plezier om de balans te houden. Het is een levendige plek doordat er met regelmaat studenten en docenten (digitaal) binnen lopen.

Als onderdeel van dit team neem je verantwoordelijkheid voor een eindresultaat dat bijdraagt aan het succes van het onderwijs van de opleiding Social Work. Als roostermaker ben je ook lid van de “community of practice” van alle planners en roostermakers in het domein G&W. 


Windesheim is volop in beweging met de strategische koers gericht op de persoonlijke leerroute en het programma Digitale Campus. Deze ontwikkeling brengt veel veranderingen in de processen en in rol- en taakverdelingen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Windesheim. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Campus 2 - 6
ZWOLLE