Projectleider E of W

Wijco Technics is op zoek naar een Projectleider E of W

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-2-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Je werkt als projectleider

Als projectleider handel je een project af van begin tot eind. Voor elke opdracht vertaal je tekenwerk naar het project. Daarnaast werk je het project uit en bewaak je het budget. Je kunt de werkzaamheden zien als een driehoek. Je werkt met klanten, doet de voorbereiding en bent verantwoordelijk voor het projectmanagement. Hierbij krijg je veel vrijheid in het plannen van werkzaamheden, wat prettig is want je bent doorgaans bezig met drie á vier projecten.


Samenwerken kun je als projectleider als geen ander. Je werkt namelijk nauw samen met projectleiders en medewerkers, voorbereiders, de inkoper en monteurs. Bij grote projecten krijg je ook te maken met uitvoerders.

Functievereisten

Dit vraagt Wijco Technics

  • MBO – HBO
  • Technische achtergrond E of W
  • 3 tot 5 jaar werkervaring
  • Communicatief vaardig
  • Leergierig

Aanbod

Dit biedt Wijco Technics

  • Vrijheid
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Informele werksfeer
  • Afwisselende projecten

Bedrijfsprofiel Wijco Technics

Wijco Technics is een groeiende onderneming met 60 medewerkers welke slimme innovatieve oplossingen biedt. Op het gebied van elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties in de retail, utiliteit, woningbouw en industrie is Wijco Technics in binnen- en buitenland actief.


Wij realiseren binnen een informele sfeer duurzame projecten en bouwen aan langdurige relaties. Daarnaast staan naast transparantie, integriteit en betrouwbaarheid hoog in ons vaandel.


Werken aan duurzaamheid en comfort

De wereld verandert in een rap tempo. We bewegen richting een CO2-neutrale en volledig digitale omgeving. Je kunt spreken van een allesomvattende energietransitie. Samen werken we met verschillende partijen aan nieuwe ontwikkelingen en aan verbetering van het comfort, een veranderende energieopwekking en energie besparende maatregelen.


Wijco Technics werkt onder meer als general contractor en neemt dan de volledige verantwoording voor het traject. Van advies naar ontwerp en via coördinatie en realisatie naar beheer en onderhoud.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de vacaturesite van Wijco. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Kleibultweg 35
7575 BM Oldenzaal
+31(0)541700224