Jurist

Wigger van het Laar is op zoek naar een Jurist

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-2-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

WIE ZOEKEN WE?    

Een jurist op gebied van huurrecht, incasso, proces- en executierecht. Je doel is het bieden van krachtige oplossingen die de verstoorde relaties tussen jouw klanten en hun debiteuren oplossen. Je adviseert daarbij de klant. Hierbij ben je besluitvaardig en zet je plannen om in acties. Ook in een eventueel executietraject. Verder voer je zelfstandig de procedures bij de kantonrechter. Een goed contact met de klant is daarbij heel belangrijk. Daarnaast krijg je tijd en ruimte om met jouw enthousiasme en deskundigheid nieuwe relaties te overtuigen van onze dienstverlening

Functievereisten

JE PROFIEL

  • Afgeronde opleiding WO rechtsgeleerdheid of HBO rechten
  • Affiniteit met huurrecht en procesrecht
  • Ambitieus, enthousiast en klantgericht
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • No-nonsense
  • Teamspeler

Aanbod

Je werkt 40 uur per week. Je werkplek is modern ingericht en jouw collega’s zijn gemotiveerd en enthousiast. De omgang kenmerkt zich door korte lijnen en no-nonsense. Naast een prettige werksfeer bieden we een passend salaris, 29 vakantiedagen per jaar en een goede pensioenvoorziening.

Bedrijfsprofiel Wigger van het Laar

Bij Wigger Van het Laar willen we positieve impact realiseren bij het oplossen en voorkomen van de schuldproblematiek en zo onze bijdrage leveren aan een mooie(re) samenleving. We werken daarbij volgens onze bewezen succesvolle methodes die schuldenaren en schuldeiser echt verder helpen. Dat is ook hard nodig, want in 2018 had maar liefst één op de drie huishoudens te maken met een betalingsachterstand en had één op de vijf betalingsproblemen. Het is bovendien niet alleen financieel een enorm groot probleem in de samenleving.


Bij Wigger Van het Laar werken we vanuit de menselijke maat. Wij laten ons hart spreken maar zijn tegelijk hard als dat nodig is. Ofwel, stevig maar altijd eerlijk en rechtvaardig. Herken jij je in dit profiel en wil je actief meedenken over hoe we het innen van gelden en schulden nog beter aan kunnen pakken, dan nodigen we je uit om samen met ons het verschil te kunnen maken. Als je als professional in jouw vakgebied ook echt wat voor de maatschappij wilt betekenen dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Wigger van het Laar. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Wierdensestraat 116
7604 BK ALMELO
0546-544777