Allround medewerker buitendienst

Gemeente Wierden is op zoek naar een Allround medewerker buitendienst. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-7-2024
Aantal uur
36
Vervaldatum
23-7-2024
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

De afdeling Ruimtelijk Beheer en Realisatie beheert de openbare ruimte van onze prachtige gemeente en draagt bij aan de realisatie van tal van projecten. De afdeling bestaat uit een binnen- en buitendienst. Samen zorgen we ervoor dat de openbare ruimte schoon, heel en veilig is.


Wat ga je doen?

Als allround medewerker buitendienst word je ingezet bij alle voorkomende civieltechnische en groenwerkzaamheden. Je verricht werkzaamheden bij het onderhouden van o.a. groen, wegen, bermen, riolen, bruggen, duikers en waterlopen. Daarnaast bestuur je en bedien je als invaller al het rijdende materieel zoals de wegenschaaf, de maaizuigcombinaties en de graafmachine.

Functievereisten

Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding en hebt relevante werkervaring. Tevens  kun je  goed overweg met machines en gereedschappen die in de buitendienst worden gebruikt. Je beschikt over een VCA certificaat of bent bereid deze te behalen. Verder ben je in het bezit van een geldig rijbewijs (BE en tractor).  Je hebt een positieve, gemotiveerde houding en bent klantgericht, zorgvuldig en werkt graag in teamverband maar je kunt ook prima zelfstandig werken. Ook ben je bereid om eventuele beschikbaarheidsdiensten te draaien.

Aanbod

Zoals we al noemden; een kleine maar fijne organisatie waar je geen nummer bent. Er heerst een goede sfeer, zowel tussen collega’s als leidinggevenden. Het gaat om een dienstverband voor bepaalde tijd, dat wordt omgezet naar een dienstverband voor onbepaalde tijd als beide partijen daarmee instemmen. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring, en bedraagt maximaal € 3.327, - per maand (functieschaal 5), op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast bieden we een vrij besteedbaar budget, het zogenoemde Individueel Keuze Budget (IKB 17,05%) aan. Je krijgt ook toegang tot onze ‘Wierden Academie’, met een breed aanbod van onder andere trainingen, e-learnings en webinars op allerlei gebieden.

Bedrijfsprofiel

Welkom in Wierden!

Een moderne gemeente in Twente op de grens van stad en platteland met ruim 24.000 inwoners. Een gemeente die volop in ontwikkeling is. Niet alleen op het gebied van wonen, werken en recreëren, maar ook als organisatie. Onder de noemer ‘Expeditie Wierden’ willen we onze organisatie nog beter laten aansluiten op de wensen van onze inwoners. Want dat is tenslotte waar we het allemaal voor doen! Ieder vanuit een eigen functie, maar vooral samen in deze kleine, fijne organisatie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van gemeente Wierden. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!