Systeembeheerder Microsoft 365

Gemeente Wierden is op zoek naar een Systeembeheerder Microsoft 365

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-6-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

De afdeling Bedrijfsvoering bestaat uit verschillende teams, waaronder het team Informatisering & Automatisering (I&A). Dit team willen we uitbreiden. We migreren onze IT-omgeving naar een MS 365 infrastructuur. Om de complexiteit en veiligheid van dit landschap beheersbaar te houden zijn wij op zoek naar een ervaren MS 365 systeembeheerder. Je komt te werken in het automatiseringsteam dat bestaat uit een aantal zeer ervaren netwerk- en securityspecialisten, een supportdesk medewerker en een collega systeembeheerder. Verder werk je samen met de informatieadviseurs en de IT strateeg/CISO.  


Wat ga je doen?


Je bent verantwoordelijk voor het betrouwbaar en veilig operationeel houden van onze Microsoft omgeving en rolt additionele en nieuwe Microsoft producten uit. Je geeft gebruikersondersteuning en neemt de tijd voor vragen van collega’s en ICT-partners. Uiteraard volg je de ontwikkingen in je vakgebied en specifiek die op het gebied van Microsoft (producten, settings, best practices en updates). Je stelt ontwerpplaten/tekeningen op van de automatiseringsomgeving en voert samen met je collega’s overige taken uit op het gebied van systeembeheer.

Functievereisten

Je beschikt over een afgeronde relevante HBO opleiding en beschikt over een aantal jaren aantoonbare werkervaring als systeembeheerder in een Microsoft omgeving. Je bent verder in het bezit van relevante MS certificering en het zou mooi zijn als je kennis hebt van systemen waar we in Wierden mee werken (waar onder bijvoorbeeld Linux, VMWare en Horizon). Je bent pro-actief, zelf initierend, kunt planmatig werken en je bent communicatief vaardig. Ook snap je dat de werkzaamheden van een systeembeheerder niet altijd om 5 uur stoppen. Je vindt het daarom geen probleem om soms buiten de reguliere tijden werkzaamheden te verrichten.   

Aanbod

Zoals we al noemden; een kleine, maar fijne organisatie waar je geen nummer bent. Er heerst een goede sfeer, zowel tussen collega’s als leidinggevenden. Je krijgt de vrijheid om deze functie naar jouw ideeën in te vullen, voor maximaal 36 uur per week. We werken bij onze gemeente plaats- en tijdsonafhankelijk, uren zijn dus flexibel in te delen en je werk is daarbij leidend. Als je thuis werkt, krijg je een thuiswerkvergoeding. Wierden is ook goed bereikbaar met de fiets, trein en ook de auto. Van het station naar het gemeentehuis is het slechts 5 minuten lopen.


Het gaat om een dienstverband voor een jaar, dat wordt omgezet naar een dienstverband voor onbepaalde tijd als beide partijen daarmee instemmen. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring, en bedraagt maximaal € 4.752,- per maand (functieschaal 9), op basis van een 36-urige werkweek. Dit salaris wordt op 1 oktober 2024 verhoogd met 1,25%. Daarnaast bieden we een vrij besteedbaar budget, het zogenoemde Individueel Keuze Budget (IKB 17,05%) aan. Je krijgt ook toegang tot onze ‘Wierden Academie’, met een breed aanbod van onder andere trainingen, e-learnings en webinars op allerlei gebieden. Ook bieden we mogelijkheden om externe opleidingen en trainingen te volgen.

Bedrijfsprofiel

Een moderne gemeente in Twente op de grens van stad en platteland met ruim 24.000 inwoners. Een gemeente die volop in ontwikkeling is. Niet alleen op het gebied van wonen, werken en recreëren, maar ook als organisatie. Onder de noemer ‘Expeditie Wierden’ willen we onze organisatie nog beter laten aansluiten op de wensen van onze inwoners. Want dat is tenslotte waar we het allemaal voor doen! Ieder vanuit een eigen functie, maar vooral samen in deze kleine, fijne organisatie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van gemeente Wierden. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!