Beleidsadviseur verkeer en mobiliteit

Gemeente Wierden is op zoek naar een Beleidsadviseur verkeer en mobiliteit. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-6-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
19-6-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als beleidsadviseur verkeer en mobiliteit ben je verantwoordelijk voor de beleidsmatige vraagstukken en projecten in de openbare ruimte op het gebied van bereikbaarheid en verkeerscirculatie en -doorstroming, verkeersveiligheid, mobiliteit en openbaar vervoer, het fietspadennetwerk en het parkeerbeleid. Je bent op jouw vakgebied de adviseur van het bestuur en het eerste aanspreekpunt voor bedrijven en inwoners.


Daarbij speel je een belangrijke rol in de regio en vertegenwoordig je Wierden in regionale overleggen.


Tevens maak je deel uit van een afdeling die organisatie breed adviseert en integraal meedenkt over diverse projecten die spelen in de openbare ruimte.

Functievereisten

Je hebt een afgeronde vakopleiding op minimaal HBO niveau en affiniteit met verkeersprojecten in de openbare ruimte. Je bent omgevingsbewust, hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en een goed gevoel voor bestuurlijk politieke verhoudingen. Je staat stevig in je schoenen en bent in staat strategisch te denken. Je weet ook de verbinding te leggen met de operationele kant. Dankzij je kennis van de verschillende belanghebbenden en inzicht in hun belangen weet jij eventuele tegenstellingen te overbruggen. Je zorgt voor goede communicatie en effectieve afstemming gericht op de gewenste resultaten.

Aanbod

Zoals we al noemden; een kleine maar fijne organisatie waar je geen nummer bent. Er heerst een goede sfeer, zowel tussen collega’s als leidinggevenden. Je krijgt de vrijheid om deze functie naar jouw ideeën in te vullen, voor 32 tot 36 uur per week. We werken bij onze gemeente plaats- en tijdsonafhankelijk, uren zijn dus flexibel in te delen en je werk is daarbij leidend.


Het gaat om een dienstverband voor bepaalde tijd, dat wordt omgezet naar een dienstverband voor onbepaalde tijd als beide partijen daarmee instemmen. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring, en bedraagt maximaal € 5.009, - per maand (functieschaal 10), op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast bieden we een vrij besteedbaar budget, het zogenoemde Individueel Keuze Budget (IKB 17,05%) aan. Je krijgt ook toegang tot onze ‘Wierden Academie’, met een breed aanbod van onder andere trainingen, e-learnings en webinars op allerlei gebieden.

Bedrijfsprofiel

Welkom in Wierden!

Een moderne gemeente in Twente op de grens van stad en platteland met ruim 24.000 inwoners. Een gemeente die volop in ontwikkeling is. Niet alleen op het gebied van wonen, werken en recreëren, maar ook als organisatie. Onder de noemer ‘Expeditie Wierden’ willen we onze organisatie nog beter laten aansluiten op de wensen van onze inwoners. Want dat is tenslotte waar we het allemaal voor doen! Ieder vanuit een eigen functie, maar vooral samen in deze kleine, fijne organisatie.


De afdeling Ruimtelijk Beheer en Realisatie beheert de openbare ruimte van deze prachtige gemeente en draagt bij aan de realisatie van tal van projecten. De afdeling bestaat uit een binnen- en buitendienst. Samen zorgen we voor het beheer en onderhoud van de openbare ruimte, het gemeentelijk onroerend goed, de ondergrondse infra, mobiliteit en GEO-informatie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de gemeente Wierden. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!