Allround medewerker Buitendienst/Boomverzorger

Een moderne gemeente in Twente op de grens van stad en platteland met ruim 24.000 inwoners. Een gemeente die volop in ontwikkeling is. Niet alleen op het gebied van wonen, werken en recreëren, maar ook als organisatie. Onder de noemer ‘Expeditie Wierden’ willen we onze organisatie nog beter laten aansluiten op de wensen van onze inwoners. Want dat is tenslotte waar we het allemaal voor doen! Ieder vanuit een eigen functie, maar vooral samen in deze kleine, fijne organisatie. Spreekt onze organisatie je aan? Fijn! Dan vertellen we je graag iets over de functie Allround medewerker Buitendienst/ Boomverzorger.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
29-5-2023
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als boomverzorger of European Tree Worker (ETW'er) zorg je voor het onderhoud aan ons bomenbestand. Je gaat zelfstandig of met je collega boomverzorger op stap en voert diverse werkzaamheden uit zoals het snoeien van bomen, het uitvoeren van boomveiligheidscontroles, het voorkomen, het bestrijden van mogelijke ziekten en plagen en het uitvoeren van een VTA oftewel Visual Tree Assessment. Ook ga je klachten en meldingen in de openbare ruimte afhandelen en onderhoud je materiaal en machines. Het werken met een hoogwerker en klimgereedschap is voor jou geen probleem. Je verricht ook overige voorkomende werkzaamheden voor de buitendienst.

Functievereisten

Je bent een ETW'er of je bent een Hovenier (MBO niveau 3) die de opleiding tot Europeon Tree Worker graag wil volgen. Tevens ben je in het bezit van VCA basis of bent bereid deze te behalen. Ook ben je minimaal in het bezit van rijbewijs BE. Uiteraard heb je affiniteit met werken in het groen in de openbare ruimte. Je bent collegiaal en flexibel inzetbaar en deelname aan een piketdienst is voor jou geen probleem.

Aanbod

Zoals we al noemden, een kleine maar fijne organisatie waar je geen nummer bent. Er heerst een goede sfeer, zowel tussen collega’s als leidinggevenden. Je krijgt de vrijheid om deze werkzaamheden naar jouw ideeën in te vullen, voor 36 uur per week. Het gaat om een dienstverband voor bepaalde tijd, dat wordt omgezet naar een dienstverband voor onbepaalde tijd als je voldoet aan de gestelde eisen en beide partijen daarmee instemmen. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring, en bedraagt maximaal € 3.176, -per maand (functieschaal 5), op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast bieden we een vrij besteedbaar budget, het zogenoemde Individueel Keuze Budget (IKB 17,05%) aan. Je krijgt ook toegang tot onze ‘Wierden Academie’, met een breed aanbod van onder andere trainingen, e-learnings en webinars op allerlei gebieden.

Bedrijfsprofiel

Welkom in Wierden! Wierden is een gemeente op de grens van stad en platteland met ruim 24.000 inwoners in Twente. In een natuurrijke omgeving is Wierden volop in ontwikkeling op het gebied van wonen, werken en recreëren. Dat geldt ook voor onze organisatie: we zijn volop in ontwikkeling naar een programma gestuurde, klantgerichte organisatie. Dit doen we door nog beter samen te werken met onze stakeholders (inwoners, bedrijven, organisaties etc.).

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de gemeente Wierden. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!