Functioneel beheerder bedrijfsvoering

Een moderne gemeente in Twente op de grens van stad en platteland met ruim 24.000 inwoners. Een gemeente die volop in ontwikkeling is. Niet alleen op het gebied van wonen, werken en recreëren, maar ook als organisatie. Onder de noemer ‘Expeditie Wierden’ willen we onze organisatie nog beter laten aansluiten op de wensen van onze inwoners. Want dat is tenslotte waar we het allemaal voor doen! Ieder vanuit een eigen functie, maar vooral samen in deze kleine, fijne organisatie.

Spreekt de gemeente Wierden je aan? Fijn! Dan vertellen we je graag iets over de functie Functioneel beheerder bedrijfsvoering.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-11-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
9-12-2022
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als functioneel beheerder voor het domein bedrijfsvoering voer je regie, coördineer je en voer je alle taken uit die samenhangen met het functioneel beheer van het zaaksysteem Join van onze leverancier Decos en daarmee verwante applicaties (zoals Xential document management). Je bent het eerste aanspreekpunt voor de gebruikers (je collega’s) en je beheert de meldingen. Wij zoeken iemand die de systemen én de mensen begrijpt. Je spreekt de taal van de automatisering en de taal van de gebruiker. Je doorziet de architectuur, informatiestromen en “de achterkant van de applicatie”, maar ook wat de eindgebruikers en organisatie ermee willen doen. Je kunt goed luisteren, begrijpt waar de gebruikers mee zitten en kunt zaken voor ze oplossen. Je begeleidt medewerkers in het gebruik van de applicaties. Naast de contacten met de gebruikers zorg je er natuurlijk voor dat de applicatie goed en veilig blijft draaien. Je zorgt ervoor dat de functionaliteiten zoveel als mogelijk aangesloten blijven bij de veranderende wensen van de organisatie. Je volgt, beoordeelt, test en beheert releases en bent regelmatig in contact met de leverancier. Je neemt initiatief om zaken efficiënter in te richten en implementeert nieuwe modules.


Goed om te weten: deze functie is nieuw binnen onze organisatie. Dat betekent dat er nog veel valt te ontwikkelen. Zie je dat als een uitdaging? Dan kom je bij ons op je plek terecht. Samen met je collega’s ga je de functie en de daarbij horende verantwoordelijkheden uitkristalliseren. En jij, als functioneel beheerder bedrijfsvoering, hebt daar natuurlijk een belangrijke rol in.


Daarnaast zijn we bezig met het opschonen en vernieuwen van ons zaaksysteem Join, een van de applicaties die jij gaat beheren. Vanuit jouw rol zul je actief bij de vormgeving hiervan worden betrokken. Je werkt hierin nauw samen met de informatieadviseur.

Functievereisten

Voor deze functie vinden wij het belangrijk dat je een opleiding gericht op functioneel applicatiebeheer hebt afgerond of dat je ruime ervaring hebt met functioneel applicatiebeheer. Het is belangrijk dat je kennis hebt van het werk in het gemeentelijke domein en de complexiteit daarvan. Jij bent klantvriendelijk, initiatiefrijk en weet je weg te vinden in een omgeving in ontwikkeling.

Aanbod

Zoals we al noemden; een kleine maar fijne organisatie waar je geen nummer bent. Er heerst een goede sfeer, zowel tussen collega’s als leidinggevenden. Je krijgt de vrijheid om deze functie naar jouw ideeën in te vullen, voor 32 tot 36 uur per week. We werken bij onze gemeente plaats- en tijdsonafhankelijk, uren zijn dus flexibel in te delen en je werk is daarbij leidend. Het gaat om een dienstverband voor bepaalde tijd, dat wordt omgezet naar een dienstverband voor onbepaalde tijd als beide partijen daarmee instemmen. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring, en bedraagt maximaal € 3.732, - per maand (functieschaal 8), op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast bieden we een vrij besteedbaar budget, het zogenoemde Individueel Keuze Budget (IKB 17,05%) aan. Je krijgt ook toegang tot onze ‘Wierden Academie’, met een breed aanbod van onder andere trainingen, e-learnings en webinars op allerlei gebieden.

Bedrijfsprofiel

Het domein bedrijfsvoering binnen de gemeente Wierden bestaat uit de afdelingen Bedrijfsvoering en Dienstverlening. Bedrijfsvoering ondersteunt de vakafdelingen in het sociale en fysieke domein met automatisering, informatievoorziening en informatiebeveiliging (team I&A) en financiën. De afdeling Dienstverlening bestaat uit een aantal teams (Burgerzaken, HR, Bestuurlijk Juridische zaken, KCC, receptie en bodes) en is verantwoordelijk voor de directe dienstverlening aan onze inwoners en ondernemers.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de gemeente Wierden. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!