Civieltechnisch medewerker

De Gemeente Wierden zoekt een Civieltechnisch Medewerker. Bekijk de vacature voor meer informatie!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-7-2022
Aantal uur
36
Vervaldatum
5-9-2022
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als civieltechnisch medewerker houd je je bezig met alles wat nodig is om een in gang gezet project in goede banen te leiden zodat na afronding de beheerorganisatie het project zorgeloos kan overnemen.


Dit in een breed pakket van projecten in de openbare ruimte op het gebied van mobiliteit, wegen, klimaatadaptatie, rioleringen, openbare verlichting en civiele kunstwerken. Je bent op jouw vakgebied de adviesgever van het bestuur en het eerste aanspreekpunt voor bedrijven en inwoners. Je begeleidt projecten en bewaakt de budgetten en de kwaliteit van de uitvoering. Daarnaast maak je deel uit van een afdeling die organisatiebreed adviseert en meedenkt over diverse projecten die spelen in de openbare ruimte.

Functievereisten

Je hebt een afgeronde civieltechnische vakopleiding op HBO niveau en affiniteit met projecten in de openbare ruimte. Je bent klantgericht, kunt goed plannen en organiseren, werkt resultaatgericht en bent proactief. Je kunt goed in teamverband werken, bent digitaal vaardig en maakt je nieuwe programma’s snel eigen. Je voelt je verantwoordelijk en hebt lef. Je bent in staat om het grotere geheel te zien en helpt collega’s om het gezamenlijke resultaat te versterken.

Aanbod

Zoals we al noemden; een kleine maar fijne organisatie waar je geen nummer bent. Er heerst een goede sfeer, zowel tussen collega’s als leidinggevenden. Je krijgt de vrijheid om deze functie naar jouw ideeën in te vullen, voor 32 tot 36 uur per week. We werken bij onze gemeente plaats- en tijdsonafhankelijk, uren zijn dus flexibel in te delen en je werk is daarbij leidend.


Het gaat om een dienstverband voor bepaalde tijd, dat wordt omgezet naar een dienstverband voor onbepaalde tijd als beide partijen daarmee instemmen. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring, en bedraagt maximaal € 4.208,- per maand (functieschaal 9), op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast bieden we een vrij besteedbaar budget, het zogenoemde Individueel Keuze Budget (IKB 17,05%) aan. Je krijgt ook toegang tot onze ‘Wierden Academie’, met een breed aanbod van onder andere trainingen, e-learnings en webinars op allerlei gebieden.

Bedrijfsprofiel

Welkom in Wierden! Wierden is een gemeente op de grens van stad en platteland met ruim 24.000 inwoners in Twente. In een natuurrijke omgeving is Wierden volop in ontwikkeling op het gebied van wonen, werken en recreëren. Dat geldt ook voor onze organisatie: we zijn volop in ontwikkeling naar een programma gestuurde, klantgerichte organisatie. Dit doen we door nog beter samen te werken met onze stakeholders (inwoners, bedrijven, organisaties etc.).

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Gemeente Wierden. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!