Stage Human Resource Management

Medewerkerstevredenheid, opleidingen, recruitment, salarismutaties allemaal begrippen die voor ons dagelijkse kost zijn. WEBO heeft vanaf september een stoeltje vrij. Ben jij bezig met je HBO- of WO-opleiding richting Human Resources en sta je te trappelen om je kennis in de praktijk te brengen? 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
18-12-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Op onze afdeling HR hebben wij plaats voor een enthousiaste Human Resource Management student met een proactieve en leergierige houding. Als stagiair krijg je de kans om tijdens je stage ervaring op te doen met onder andere:


  • Recruitment;
  • Salarisadministratie;
  • Functioneringsgesprekken;
  • Employer branding;
  • Adviseren van leidinggevenden;
  • Verzuim en verlof.

Bedrijfsprofiel WEBO

WEBO is een ambitieus familiebedrijf met het vizier op de toekomst. Wij zoeken de grenzen op, om samen met jou de lat hoger te leggen. Of het nou kozijnen, HSB-elementen, BIM –ontwerpen of gevelwanden zijn. We zijn trendsettend in ontwikkelingen in ons vak en werken vol overgave aan bijzondere en uitdagende projecten in zowel woning- als utiliteitsbouw. We zijn trots op onze professionele, informele cultuur waarbij we de lijnen graag kort houden en iedereen de kans krijgt zichzelf volop te ontwikkelen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van WEBO. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Spoelerstraat 15
7461 TX RIJSSEN
0548-518011