Stage Bouwkunde

Bouwkunde studenten opgelet! Gaat jouw hart sneller kloppen van begrippen als duurzaam bouwen, industrialisatie en BIM? Ga meebouwen bij WEBO! Zij hebben stageplekken voor MBO’ers en HBO’ers beschikbaar.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
18-12-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Op onze dynamische afdeling werkvoorbereiding hebben wij plaats voor enthousiaste Bouwkunde studenten met een proactieve en leergierige houding. Als stagiair krijg je de kans om ervaring op te doen met:


  • het opstellen van BIM modellen
  • softwaretools als Revit, Vertex, Solibri en Matrix
  • het inrichten van processen met toepassing van BIM
  • het meewerken aan mooie projecten
  • (klant)contacten op verschillende niveaus, zowel extern als intern.

Functievereisten

In je omgeving sta je bekend als een ambitieus persoon met passie voor je vak. Je hart gaat sneller kloppen van woorden als duurzaam bouwen, industrialisatie en BIM. Voor de nieuwste technieken zet jij graag een stap extra. Je ziet uitdaging in het voortdurend verbeteren van werksystemen en  producten.

Aanbod

Een leuk, dynamisch bedrijf met vrolijke collega’s, waar geen dag voorbij gaat zonder gelachen te hebben. Een gezellige, vrijblijvende vrijdagmiddagborrel (mèt nootjes). Een vrijwillige plek in het WEBO bedrijventeam, waarmee we jaarlijks om een podiumplek strijden in de Rijsserbergloop. Plus een actieve personeelsvereniging die open staat voor nieuwe ideeën.


Tot slot en niet geheel onbelangrijk;


  • een goede stagevergoeding;
  • flexibiliteit;
  • ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.

Bedrijfsprofiel WEBO

WEBO is een ambitieus familiebedrijf met het vizier op de toekomst. Wij zoeken de grenzen op, om samen met jou de lat hoger te leggen. Of het nou kozijnen, HSB-elementen, BIM –ontwerpen of gevelwanden zijn. We zijn trendsettend in ontwikkelingen in ons vak en werken vol overgave aan bijzondere en uitdagende projecten in zowel woning- als utiliteitsbouw. We zijn trots op onze professionele, informele cultuur waarbij we de lijnen graag kort houden en iedereen de kans krijgt zichzelf volop te ontwikkelen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van WEBO. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Spoelerstraat 15
7461 TX RIJSSEN
0548-518011