Stage (Bouw) Technische Bedrijfskunde

Studeer jij (Bouw)Technische Bedrijfskunde en ben jij op zoek naar een toffe stageplek? Heb jij affiniteit met de bouwwereld en vind jij het leuk om te onderzoeken hoe processen beter kunnen? Dan is WEBO op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
18-12-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

WEBO biedt een stageplek voor een gedreven en resultaatgerichte student Technische Bedrijfskunde. Bij WEBO zijn wij continu aan het verbeteren en daarin kan jij als stagiair een grote rol vervullen. Tijdens de stageperiode krijg je onder andere te maken met:


  • De toepassing van LEAN principes;
  • Het uitwerken van nieuwe idee├źn;
  • Werken in teams;
  • Het verbinden van afdelingen.

Functievereisten

Als Young Professional heb je een frisse blik op veranderingen. Je neemt initiatief en weet je mannetje te staan. Je kunt zelfstandig werken en bent bereid een extra stap te zetten, om het doel te bereiken. Je bent niet bang om binnen de organisatie zelfstandig op zoek te gaan naar informatie.

Aanbod

Een gevarieerde stage waarbij procesoptimalisatie centraal staat. Je wordt begeleid door een jonge en enthousiaste procesmanager. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte voor je eigen inbreng. Daarnaast ontvang je een goede stagevergoeding en krijg je voldoende tijd voor je schoolopdrachten.

Bedrijfsprofiel WEBO

WEBO is een ambitieus familiebedrijf met het vizier op de toekomst. Wij zoeken de grenzen op, om samen met jou de lat hoger te leggen. Of het nou kozijnen, HSB-elementen, BIM-ontwerpen of gevelwanden zijn. We zijn trendsettend in ontwikkelingen in ons vak en werken vol overgave aan bijzondere en uitdagende projecten in zowel woning- als utiliteitsbouw.


We zijn trots op onze professionele, informele cultuur waarbij we de lijnen graag kort houden en iedereen de kans krijgt zichzelf volop te ontwikkelen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van WEBO. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Spoelerstraat 15
7461 TX RIJSSEN
0548-518011