Accountmanager

WEBO is op zoek naar een Accountmanager.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-12-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Vernieuwen valt en staat met een gezonde dosis eigenwijsheid. Dat is niet de weg van de minste weerstand, maar wel de weg naar boven. Dat resulteert in hele unieke projecten. Denk bijvoorbeeld aan het ‘Stadhuiskwartier’ in Deventer, het ‘Gare Maritime’ in Brussel en het ‘G8 Tango project’ in Utrecht.


Deze gave projecten zijn tot stand gekomen door de passie voor klanten en de liefde voor het verkopen van producten op basis van kennis. Op deze manier creëer jij als Accountmanager een voorkeurspositie van WEBO bij de klanten door het hele land. Voor de klanten ben jij een stevige advies- en gesprekspartner, die op de hoogte is van de bouwregelgeving, relevante marktontwikkelingen en natuurlijk de nieuwe projecten. Voor de nieuwe projecten beschik jij over een sterk oog voor detail en ontwerp. Je werkt nauw samen met je directe collega’s. Alles voor de order, want dat maakt jouw dag succesvol!


Uiteraard kijk je snel weer uit naar de volgende order. Dit doe je niet alleen, maar samen met jouw jonge en target gedreven engineers


Als Accountmanager ben je o.a. actief met de volgende werkzaamheden:


  • Acquisitie plegen voor het creëren van nieuwe klanten
  • Werken met en onderhouden van salesfunnels
  • Prijsonderhandelingen voeren, en het opvolgen van offertes
  • Onderhouden van relaties met aannemers
  • Beheren, onderhouden en uitbreiden van je netwerk

Bedrijfsprofiel WEBO

WEBO is een ambitieus familiebedrijf met het vizier op de toekomst. Zij zoeken de grenzen op om samen met jou de lat hoger te leggen. Of het nou kozijnen, HSB-elementen, BIM-ontwerpen of gevelwanden zijn. Ze zijn trendsettend in ontwikkelingen in het vak en werken vol overgave aan bijzondere en uitdagende projecten in zowel woning- als utiliteitsbouw. WEBO is trots op de professionele, informele cultuur waarbij ze de lijnen graag kort houden en iedereen de kans krijgt zichzelf volop te ontwikkelen.


Een leuk, dynamisch bedrijf met vrolijke collega’s, waar geen dag voorbij gaat zonder gelachen te hebben, dat is WEBO. Dat zie je ook terug in de gezellige, vrijblijvende vrijdagmiddagborrel. Maar ook in het WEBO-bedrijventeam, waarmee ze jaarlijks om een podiumplek strijden in de Rijsserbergloop.


Een TMA maakt onderdeel uit van deze procedure

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van WEBO. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Spoelerstraat 15
7461 TX RIJSSEN
0548-518011