Teamleider Voormontage

Ben jij niet bang om je handen uit de mouwen te steken en voel jij je als een vis in het water in een bouw gerelateerde productie omgeving? Weet jij het overzicht goed te bewaren en ben je een kei in organiseren en aansturen? Lees dan snel verder!

WEBO zoekt een ervaren en zelfstandige collega die wil meebouwen aan hun groei.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-12-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

De Teamleider voormontage is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en de output van deze afdeling. De taken die hierbij horen zijn onder andere:


  • Verantwoordelijk voor de voortgang van de productie;
  • Bewaken van de weekplanning en proactief meedenken in eventuele wijzigingen;
  • Voeren van functioneringsgesprekken;
  • Meewerken in het team en handen uit de mouwen steken.

Bedrijfsprofiel WEBO

WEBO is een ambitieus familiebedrijf met het vizier op de toekomst. Wij zoeken de grenzen op, om samen met jou de lat hoger te leggen. Of het nou kozijnen, HSB-elementen, BIM-ontwerpen of gevelwanden zijn. We zijn trendsettend in ontwikkelingen in ons vak en werken vol overgave aan bijzondere en uitdagende projecten in zowel woning- als utiliteitsbouw. We zijn trots op onze professionele, informele cultuur waarbij we lijnen graag kort houden en iedereen de kans krijgt zich volop te ontwikkelen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van WEBO. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Spoelerstraat 15
7461 TX RIJSSEN
0548-518011