Facilitair servicemedewerker

Samen met jouw collega's ben jij ons visitekaartje en draag jij vanuit jouw functie bij aan schoon, veilig en voldoende water. Jij bent het 1e aanspreekpunt voor onze gebruikers van het gebouw en staat hen vriendelijk te woord. Jij helpt jouw collega's verder met hun facilitaire klachten, wensen, vragen en storingen. Geen dag is hetzelfde! Zo zorg jij op jouw manier voor schoon, veilig en genoeg water. Ben je er klaar voor om écht van betekenis te kunnen zijn? Solliciteer dan direct op de vacature Facilitair servicemedewerker bij waterschap Vechtstromen!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-9-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
18-9-2023
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Jij bent zichtbaar en aanspreekbaar binnen het gebouw. Jouw collega’s weten jou te vinden als er iets nodig is. Met jouw facilitair oog ontgaat jou niets. Jij zorgt voor een nette, opgeruimde en verzorgde werkomgeving. Je signaleert tekortkomingen en repareert deze zelf of meldt dit tijdig. Voordat collega’s het merken, heb jij het al geregeld. Ook pak jij meldingen op die via ons facilitair meldsysteem zijn binnengekomen. Je stuurt leveranciers aan die werkzaamheden uitvoeren in ons gebouw en zorgt voor een soepele afstemming tussen de diverse partijen. Dit is elke dag weer een uitdaging. De uitdaging zie je terug in jouw werk waarbij je:

 • ontvangt en controleert van binnengekomen goederen op kwaliteit en kwantiteit, ook eventuele gebreken signaleert en zorgt voor de juiste opslag;
 • (technische) storingen aan bijvoorbeeld printers oplost;
 • ondersteunt bij vergaderingen op het gebied van audiovisuele techniek;
 • zorgt voor de operationele uitvoering van services (zoals postverwerking en logistieke diensten);
 • tijdens evenementen, verkiezingen of andere (bestuurlijke) gebeurtenissen helpt bij het klaarzetten van de ruimten in het gebouw. Je verplaatst meubilair en sluit apparatuur aan;
 • ondersteunt bij bestuursvergaderingen of evenementen en treedt je op als gastheer/gastvrouw. Dit kan ook ’s avonds zijn.

Functievereisten

Eerlijk, nuchter, betrouwbaar en open. Dat kenmerkt onze mensen bij waterschap Vechtstromen. Zoals je kunt verwachten hebben we allemaal ‘iets’ met water. Bij jou is dat natuurlijk niet anders, want dat is één van de redenen waarom jij zo goed bij ons past. Daarnaast weet jij als geen ander wat dienstverlening en gastvrijheid inhoudt. Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook teamgericht. Je bent stressbestendig en je houd ook bij onverwachte situaties je hoofd koel. Én je hebt voor deze vacature:

 • een afgeronde opleiding op minimaal mbo-niveau 3;
 • een achtergrond in de dienstverlenende sector, bijvoorbeeld in horeca, zorg of facilitair;
 • werkervaring in een soortgelijke functie;
 • digitale vaardigheid en ervaring met kantoorautomatisering;
 • goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • technisch inzicht, bijvoorbeeld met audiovisuele apparatuur. Je vindt het ook leuk om daar mee te werken;
 • VCA Basis en BHV-diploma. Mocht je hier nog niet over beschikken, dan word je hierin geschoold;
 • rijbewijs B. Jouw standplaats is Almelo, maar je bent ook bereid om naar andere locaties van het waterschap te reizen.


“Ben jij die facilitaire topper, sta je graag in verbinding met de gehele organisatie, zowel met je collega’s op kantoor als in het veld, en alle externe contacten? Ben je vindingrijk, oplossingsgericht en gastvrij dan is dit de perfecte job. Samen met het team sta je voor deze dagelijkse uitdaging.” Alex en Ina, toekomstige collega’s.

Aanbod

Vertrouwen staat bij ons op 1. We willen graag een slagvaardige organisatie zijn, met wendbare medewerkers en geloven dat dit begint bij jou. Daarom bieden wij jou alle vrijheid en al het vertrouwen om de beste versie van jezelf te zijn. En dat is nog niet alles, want als Facilitair servicemedewerker bij waterschap Vechtstromen verdien je ook bij een 36-urige werkweek:

 • een bruto maandsalaris tussen de € € 2.701,- en € € 3.380,- (schaal 6, cao waterschappen);
 • een keuzebudget van 21% van je brutojaarsalaris. Dit kan je vrij inzetten voor bijvoorbeeld extra verlof, extra vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en noem maar op. Hier zit ook 8% vakantiegeld bij in;
 • de mogelijkheid om in overleg thuis en flexibel te werken;
 • een aantrekkelijke reiskostenvergoeding;
 • een flexibel inzetbaar verlof van 144 uur;
 • een persoonlijk budget om opleidingen, cursussen en activiteiten te volgen die interessant zijn voor jouw vakgebied, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.

Bedrijfsprofiel Waterschap Vechtstromen

Samen staan we sterk

Met onze zorg voor schoon, voldoende en veilig water willen we bijdragen aan een aantrekkelijke leefomgeving: dat is onze missie. Daarbij staan we voor grote uitdagingen door het veranderde klimaat, de eisen aan waterkwaliteit en ons streven naar duurzaamheid. We zijn expert in het zuiveren van rioolwater en het beheren en onderhouden van bijna 4000 kilometer aan rivieren, beken en sloten. Dit alles doen we met grote betrokkenheid bij en in verbinding met onze leefomgeving. Ruim 500 medewerkers steken elke dag hun handen uit de mouwen om te zorgen voor het water in Twente, het Vechtdal en Zuidoost Drenthe.


Als Facilitair servicemedewerker kom je te werken in het team Facilitaire Dienstverlening. Je werkt voornamelijk vanuit onze hoofdlocatie in Almelo. Bij het team Facilitaire Dienstverlening werken 27 collega’s.  

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Waterschap Vechtstromen. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Kooikersweg 1
7609 PZ ALMELO
088 220 33 33