Projectondersteuner

Wil jij bijdragen aan het succes van onze projecten? Weet jij met jouw administratieve en organisatorische vaardigheden de projecten soepel te laten verlopen? En wil jij meerwaarde creëren voor onze projectteams? Dan zoekt waterschap Vechtstromen jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
3-5-2023
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als projectondersteuner ben je actief in meerdere projectteams. Samen met vier collega projectondersteuners verzorg je de projectadministratie en het secretariaat van de waterschaps-projecten. We zoeken een collegiale, professionele en proactieve collega die ervaring heeft met het ondersteunen van projectteams. Iemand die zich prettig voelt in de dynamische projectomgeving en streeft naar continue verbetering in het werk. Deze uitdaging zie je terug in het:

 • Verzorgen en bewaken van de projectadministratie;
 • Plannen en organiseren van (externe) vergaderingen en bijeenkomsten;
 • Vastleggen en bewaken van afspraken;
 • Zorgdragen voor de afhandeling van e-mail en correspondentie;
 • Archiveren van projectdocumentatie;
 • Administratief ondersteunen van het inkoopproces en het publiceren van projectplannen.

Functievereisten

Eerlijkheid, nuchterheid, betrouwbaarheid en openheid. Dat kenmerkt onze mensen bij waterschap Vechtstromen. Zoals je kunt verwachten hebben we allemaal ‘iets’ met water. Bij jou is dat natuurlijk niet anders, want dat is één van de redenen waarom jij zo goed bij ons past. Daarnaast ben jij klantgericht, werk je nauwkeurig en met aandacht voor details. Je bent een teamspeler maar kunt ook zelfstandig goed uit de voeten. Vanzelfsprekend ben je flexibel en kun je goed plannen en organiseren. Je bent representatief in je optreden en jouw contactuele eigenschappen zijn goed ontwikkeld. Daarnaast heb je voor deze vacature:

 • Minimaal mbo-4 werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar ervaring als projectondersteuner of administratief medewerk(st)er in een projectmatige omgeving;
 • Goede beheersing van MS Office en MS Teams;
 • Ervaring met een financiële applicatie zoals AllSolutions;
 • Ervaring met een archivering- en documentbeheersysteem zoals Join;
 • Ervaring met programmaondersteuning is een pré.


“Ben je betrokken, flexibel en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en gevoel voor humor, dan hoop ik dat jij ons dynamische projectsecretariaat komt versterken!” – Esther Hofsté, toekomstige collega.

Aanbod

Vertrouwen staat bij ons op één. We willen graag een slagvaardige organisatie zijn, met wendbare medewerkers en geloven dat dit begint bij jou. Daarom bieden wij jou alle vrijheid en al het vertrouwen om de beste versie van jezelf te zijn. En dat is nog niet alles, want als projectondersteuner bij waterschap Vechtstromen verdien je ook bij een 36-urige werkweek:

 • een bruto maandsalaris tussen de € 2.635,- en € 3.297,-;
 • een keuzebudget van 21% van je bruto jaarsalaris. Dit is inclusief 8% vakantiegeld. Het keuzebudget kun je laten uitbetalen of je kunt het gebruiken voor bijvoorbeeld extra verlof kopen of fiscaal vriendelijk gebruiken voor de kosten van vakbondscontributie;
 • de mogelijkheid om in overleg thuis en flexibel te werken;
 • een aantrekkelijke reiskostenvergoeding;
 • een flexibel inzetbaar verlof van 144 uur;
 • een persoonlijk budget van € 6.000 die je in een periode van vijf jaar kan besteden aan opleidingen, cursussen en activiteiten die interessant zijn voor jouw vakgebied, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.

Bedrijfsprofiel Waterschap Vechtstromen

Met onze zorg voor schoon, voldoende en veilig water willen we bijdragen aan een aantrekkelijke leefomgeving: dat is onze missie. Daarbij staan we voor grote uitdagingen door het veranderende klimaat, de eisen aan waterkwaliteit en ons streven naar duurzaamheid. We zijn expert in het zuiveren van rioolwater en het beheren en onderhouden van bijna 4000 kilometer aan rivieren, beken en sloten. Dit alles doen we met grote betrokkenheid bij en in verbinding met onze leefomgeving. Ruim 500 medewerkers steken elke dag hun handen uit de mouwen om te zorgen voor het water in Twente, het Vechtdal en Zuidoost Drenthe.


Als projectondersteuner kom je te werken in het team Projecten met circa 45 collega’s. Je bent werkzaam vanuit onze werklocaties Almelo, Hardenberg, Sleen, Hengelo en/of Emmen.


Jouw toekomstige teamleider Richard Koopman: “Met het team Projecten zijn we voortdurend bezig de toekomst van het waterschap vorm te geven. Hierbij zijn we in contact met alle geledingen van de waterschapsorganisatie en met veel partners en belanghebbenden in de omgeving. De trots op de tastbare resultaten geeft veel energie, mede door de stevige inspanningen die we hiervoor moeten leveren.”

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van waterschap Vechtstromen. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Kooikersweg 1
7609 PZ ALMELO
088 220 33 33