Medewerker Klantcontactcentrum (KCC)

Waterschap Vechtstromen is op zoek naar een Medewerker Klantcontactcentrum (KCC). Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
13-4-2023
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Dankzij jou schoon, veilig en voldoende water.

Het KCC is hét visitekaartje van het waterschap en is onmisbaar als eerste schakel in de contacten van het waterschap met de buitenomgeving. Hier wordt gezorgd voor een zo correct en snel mogelijke afhandeling van vragen of signalen over het werk van het waterschap. Zo zorg jij op jouw manier voor schoon, veilig en genoeg water. Wil jij waarde creëren én toevoegen? Solliciteer dan direct op de functie van medewerker KCC bij waterschap Vechtstromen!


Werk met betekenis en verbinding

Jouw werkzaamheden in het KCC zijn zeer divers: zoals het te woord staan van bezoekers, maar ook de zorg voor een goede database voor de zeer diverse vragen die aan jou worden gesteld. Jij wilt de kwaliteit van het KCC continu verbeteren. Dit is elke dag weer een uitdaging. De uitdaging zie je verder terug in het:

 • Ontvangen van bezoekers aan de balie en het verzorgen van het inkomende telefoonverkeer;
 • Ontvangen en beoordelen van vragen en signalen van klanten (vragen, meldingen en klachten van burgers, bedrijven en partners) en het registreren hiervan in het KCC-informatiesysteem;
 • Het zoveel mogelijk zelf afhandelen van signalen en hierover terugkoppeling verzorgen;
 • Bewaken van de afhandeling van signalen binnen de servicenormen en volgens de afspraken met de klant;
 • Onderhouden van contacten, delen van kennis, verbeteren van werkwijzen en werkafspraken met de medewerkers buiten jouw team;
 • Beheren, up-to-date houden en continu verbeteren van de KCC-kennisbank en het KCC-informatiesysteem, in samenwerking met de andere KCC-medewerkers en teams binnen de organisatie.

Functievereisten

Eerlijkheid, nuchterheid, betrouwbaarheid en openheid. Dat kenmerkt onze mensen bij waterschap Vechtstromen. Zoals je kunt verwachten hebben we allemaal ‘iets’ met water. Bij jou is dat natuurlijk niet anders, want dat is één van de redenen waarom jij zo goed bij ons past. Daarnaast ben jij zeer klantgericht en heb je uitstekende communicatieve vaardigheden. Je voelt je thuis in een dynamische omgeving en je kunt onder ‘druk’ toch kalm en vriendelijk blijven. Je begrijpt de vraag achter de vraag en weet hierdoor snel de juiste informatie te verstrekken. Je bent gastvrij en flexibel in je taakuitvoering. Én heb je voor deze vacature:

 • een MBO-diploma;
 • minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • sterke communicatieve en oplossingsgerichte vaardigheden;
 • goed ontwikkelde digitale vaardigheden, onder andere:
 • ervaring met het werken met: MS Office 365 en Anywhere (of een vergelijkbare digitale telefooncentrale);
 • bij voorkeur ervaring met Topdesk (of een vergelijkbaar facilitair management systeem).

“Staat gastvrijheid bij jou hoog in het vaandel en wil je hét visitekaartje van het Waterschap zijn? Help je graag je collega's en externe contacten op een klantgerichte en efficiënte wijze met geduld, empathie en een glimlach? Dan is dit de baan voor jou! We verwelkomen je graag binnen het KCC team!” Margreet Dubbink, toekomstige collega. 

Aanbod

Vertrouwen staat bij ons op 1. We willen graag een slagvaardige organisatie zijn, met wendbare medewerkers en geloven dat dit begint bij jou. Daarom bieden wij jou alle vrijheid en al het vertrouwen om de beste versie van jezelf te zijn. En dat is nog niet alles, want als medewerker klantcontactcentrum bij waterschap Vechtstromen verdien je ook bij een 36-urige werkweek:

 • een bruto maandsalaris tussen de € 2.635 en € 3.297;
 • een keuzebudget van 21% van je bruto jaarsalaris. Dit kun je vrij inzetten voor bijvoorbeeld extra verlof, extra vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Hier zit ook 8% vakantiegeld bij in;
 • een persoonlijk opleidingsbudget van € 6000,- per 5 jaar. Het opleidingsbudget is te gebruiken voor het volgen van opleidingen, cursussen en activiteiten die interessant zijn voor jouw vakgebied, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit;
 • de mogelijkheid om in overleg op bepaalde dagdelen thuis te werken;
 • een netto thuiswerkvergoeding van € 3,- per dag dat je thuis werkt en een vergoeding van maximaal € 850,- om je thuiswerkplek in te richten;
 • een aantrekkelijke reiskostenvergoeding;
 • een flexibel inzetbaar verlof van 144 uur;

Bedrijfsprofiel Waterschap Vechtstromen

Samen staan we sterk

Met onze zorg voor schoon, voldoende en veilig water willen we bijdragen aan een aantrekkelijke leefomgeving: dat is onze missie. Daarbij staan we voor grote uitdagingen door het veranderende klimaat, de eisen aan waterkwaliteit en ons streven naar duurzaamheid. We zijn expert in het zuiveren van rioolwater en het beheren en onderhouden van bijna 4000 kilometer aan rivieren, beken en sloten. Dit alles doen we met grote betrokkenheid bij en in verbinding met onze leefomgeving. Ruim 500 medewerkers steken elke dag hun handen uit de mouwen om te zorgen voor het water in Twente, het Vechtdal en Zuidoost Drenthe. 


Als medewerker Klantcontactcentrum kom je te werken in het team facilitaire dienstverlening. Je bent werkzaam vanuit onze werklocatie Almelo. In dit team werken 27 collega’s.  

Wat het zo uniek maakt om in dit team te werken?


Jouw toekomstige teamleider Annet Kruis zegt hierover: “Samenwerken en dienstverlening zit in ons DNA. Voor elkaar in staan met enthousiasme en leergierigheid. Dit kenmerkt ons team. We doen ons werk nauwgezet en met humor”.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Waterschap Vechtstromen. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Kooikersweg 1
7609 PZ ALMELO
088 220 33 33