Strategisch adviseur HRM

Ben jij de strategisch adviseur die een glasheldere visie heeft op het gebied van organisatieontwikkeling en HRM? En heb jij heldere ideeën over hoe we medewerker en organisatie kunnen ontwikkelen? Zet je deze ideeën om in acties en ben je goed in het leiden van projecten en mensen? Zo zorg jij op jouw manier voor schoon, veilig en genoeg water. Wil jij waarde creëren én toevoegen? Solliciteer dan direct op de vacature Strategisch adviseur HRM bij waterschap Vechtstromen!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-1-2023
Aantal uur
32
Vervaldatum
13-2-2023
Opleidingsniveau
HBO-WO

Eerlijk, nuchter, betrouwbaar en open. Dat kenmerkt onze mensen bij waterschap Vechtstromen. Zoals je kunt verwachten hebben we allemaal ‘iets’ met water. Bij jou is dat natuurlijk niet anders, want dat is één van de redenen waarom jij zo goed bij ons past. Daarnaast ben jij een expert met een duidelijke visie op het gebied van Human Resource Management. Je hebt kennis van organisaties, organisatieontwikkeling en veranderkunde. Verder kun je een voortrekkersrol vervullen in de ontwikkeling van de HR functie naar een ‘HR-partner-in-business-rol’. Je hebt lef en de power om ideeën om te zetten naar concrete uitvoering. Lijnen uitzetten, regie voeren, maar ook waar nodig hands-on zijn je sterke punten. Én heb je voor deze vacature: 

  • relevant (HBO/academisch) werk- en denkniveau;
  • drie jaar aantoonbaar ervaring met strategisch advies (organisatieontwikkeling en HRM) in een complexe organisatie;
  • een heldere en inspirerende wijze van adviseren;
  • een brede maatschappelijke interesse en gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen.


“ Ben jij de gedreven collega en geniet je van dynamiek in je werk? Heb jij teamspirit en een open en proactieve houding? Dan verwelkomen we je graag als nieuwe collega !" - Sophie Ensink , toekomstige collega.

Bedrijfsprofiel Waterschap Vechtstromen

Met onze zorg voor schoon, voldoende en veilig water willen we bijdragen aan een aantrekkelijke leefomgeving: dat is onze missie. Daarbij staan we voor grote uitdagingen door het veranderde klimaat, de eisen aan waterkwaliteit en ons streven naar duurzaamheid. We zijn expert in het zuiveren van rioolwater en het beheren en onderhouden van bijna 4000 kilometer aan rivieren, beken en sloten. Dit alles doen we met grote betrokkenheid bij en in verbinding met onze leefomgeving. Ruim 500 medewerkers steken elke dag hun handen uit de mouwen om te zorgen voor het water in Twente, het Vechtdal en Zuidoost Drenthe.


Als Strategisch adviseur HRM kom je te werken in het team Organisatie & HRM .


Je bent werkzaam vanuit onze werklocaties Almelo, Hardenberg, Sleen, Hengelo en Emmen. Bij het team Organisatie & HRM werken 23 collega’s. Wat het zo uniek maakt om in dit team te werken? O&HRM ondersteunt Waterschap Vechtstromen door mee richting te geven aan de ontwikkeling van de organisatie naar een duurzame, veilige, samenwerkingsgerichte en innovatieve organisatie .


Jouw toekomstige leidinggevende Peter Heijboer zegt hierover: “Gedrevenheid en betrokkenheid in een werkomgeving die streeft naar een hoge kwaliteit met veel ruimte voor eigen inbreng en autonomie. Dat zijn begrippen die jou als onze nieuwe collega moeten aanspreken! "

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van waterschap Vechtstromen. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Kooikersweg 1
7609 PZ ALMELO
088 220 33 33