Technisch administratief medewerk(st)er

Geen dag is hetzelfde als Technisch administratief medewerk(st)er binnen ons team techniek en onderhoud (T&O)! Ben jij onze toekomstige collega met ruime ervaring in administratieve processen en lijkt het jou geweldig om in een dynamische omgeving te acteren en wil je werken binnen een hecht en goed op elkaar ingespeeld team, dat zich verbonden voelt met haar werk dan zoeken wij niet verder!


Vanuit je functie van technisch administratief medewerk(st)er ben je in ons team mede verantwoordelijk voor een breed administratief proces en werk je samen in een omgeving waar een grote mate van zelfstandigheid geboden wordt. Elke dag denk en handel je oplossingsgericht, draag je bij aan onze resultaatsdoelstellingen en ben je er voor je collega’s. Zo zorg jij op jouw manier voor schoon, veilig en voldoende water.


Kunnen wij – en onze burgers – op jou rekenen? Solliciteer dan direct op deze functie bij waterschap Vechtstromen!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-1-2023
Aantal uur
28
Vervaldatum
31-1-2023
Opleidingsniveau
MBO

In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor de technische administratie. Je hebt te maken met gepland en correctief onderhoud op de vakgebieden elektrotechniek, procesautomatisering, werktuigbouwkunde en civiele techniek  waarbij jij verantwoordelijk bent voor het opstellen en bijhouden van budgetten en alle bijbehorende financiële handelingen.


De primaire werkzaamheden die jij gaat verrichten:

 • het dagelijks administratief afhandelen van e-mail, orders en aanmaken van orders, wijzigingen doorvoert en factuurafhandeling;
 • financiële managementoverzichten opstellen op operationeel en tactisch niveau;
 • bespreken met naaste collega’s van afwijkingen in gewenste en te realiseren levertijden;
 • afhandeling van in-uitgaande goederen;
 • je legt verbinding tussen (werk)planningen en actuele financiële realisatie;
 • je gaat nauwkeurig te werk en zet je jouw flexibele houding in om snel te schakelen tussen je verschillende werkzaamheden;
 • het voorbereiden van vergaderingen, notuleren en actielijsten bijhouden en opvolgen;
 • bij afwezigheid van collega’s neem je moeiteloos andere taken over.


Contacten:

 • Met de collega’s binnen het team Techniek en Onderhoud vanuit de rol met betrekking tot de technische administratie alsmede vanuit een brede technisch-administratief faciliterende rol ten behoeve van het team Technisch Onderhoud;
 • Met medewerkers financiën, inkoop en andere betrokken teams over informatie-uitwisseling en afstemming financiële- en inkoopgegevens.
 • Als technisch administratief medewerk(st)er maak je deel uit van het team T&O. Je hebt de mogelijkheid om vanuit onze werklocaties Almelo, Hardenberg, Sleen, Hengelo en Emmen te werken. Bij T&O werken circa 60 collega’s, ieder met zijn of haar eigen vakgebied. Wat het zo uniek maakt om in dit team te werken? Een hoge betrokkenheid, veel theoretische en praktische kennis en een saamhorigheidsgevoel binnen het team! Techniek verbindt!


Jouw toekomstig leidinggevende Henk zegt hierover: “Alleen kom je ver, samen kom je verder!”

Bedrijfsprofiel Waterschap Vechtstromen

Waterschap Vechtstromen is een overheidsinstelling en is één van de 26 waterschappen in Nederland. Wij zorgen voor een duurzaam water- en zuiveringsbeheer dat past in de Twentse omgeving. Daarnaast zorgen wij voor de juiste hoeveelheid water van goede kwaliteit in beken en rivieren.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ZGT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Kooikersweg 1
7609 PZ ALMELO
088 220 33 33