Arbomedewerker

Dankzij jou schoon, voldoende en veilig water.

Jij vindt het een uitdaging om werklocaties in de regio op arbogebied te adviseren en te ondersteunen. En als zich onverwachte calamiteiten voordoen kunnen we op je rekenen.

Zo zorg jij op jouw manier voor schoon, veilig en genoeg water. Ben je er klaar voor om écht van betekenis te kunnen zij? Solliciteer dan direct op de vacature Arbomedewerker bij waterschap Vechtstromen.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-1-2023
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Je ondersteunt onze werklocaties op arbogebied en voert maatregelen in die de arbeidsomstandigheden aangaan. Daarbij signaleer je risico's met betrekking tot veiligheid, gezondheid en welzijn. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies over de arbeidsomstandigheden. Deze verbinding zie je terug in jouw werk waarbij je de volgende taken uitvoert:

  • werkplekonderzoeken en arborondgangen;
  • risico-inventarisaties en –evaluaties;
  • uitvoeren van plannen van aanpak;
  • acties om de doelstellingen binnen het arbozorgsysteem te realiseren;
  • voorlichting (toolboxsessies);
  • ontwikkeling en coördinatie van activiteiten op het gebied van arbeidsomstandigheden;
  • advisering en ondersteuning in projectteams bij renovatie/nieuwbouw activiteiten;
  • administratieve taken voortkomend uit het arbozorgsysteem.

Bedrijfsprofiel Waterschap Vechtstromen

Met onze zorg voor schoon, voldoende en veilig water willen we bijdragen aan een aantrekkelijke leefomgeving: dat is onze missie. Daarbij staan we voor grote uitdagingen door het veranderde klimaat, de eisen aan waterkwaliteit en ons streven naar duurzaamheid. We zijn expert in het zuiveren van rioolwater en het beheren en onderhouden van bijna 4000 kilometer aan rivieren, beken en sloten. Dit alles doen we met grote betrokkenheid bij en in verbinding met onze leefomgeving. Ruim 500 medewerkers steken elke dag hun handen uit de mouwen om te zorgen voor het water in Twente, het Vechtdal en Zuidoost Drenthe.


Als Arbomedewerker kom je te werken in het team Organisatie & HRM .

Je bent werkzaam vanuit onze werklocaties Almelo, Hardenberg, Sleen, Hengelo en Emmen. Bij het team Organisatie & HRM werken 22 collega’s. Wat het zo uniek maakt om in dit team te werken? O&HRM ondersteunt Waterschap Vechtstromen door mee richting te geven aan de ontwikkeling van de organisatie naar een duurzame, veilige, samenwerkingsgerichte en innovatieve organisatie .

Jouw toekomstige leidinggevende Peter Heijboer zegt hierover: “ Gedrevenheid en betrokkenheid in een werkomgeving die streeft naar een hoge kwaliteit met veel ruimte voor eigen inbreng en autonomie. Dat zijn begrippen die jou als onze nieuwe collega moeten aanspreken !".

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Waterschap Vechtstromen. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Kooikersweg 1
7609 PZ ALMELO
088 220 33 33