Stage- of afstudeeropdracht

Ben je student (MBO, HBO of WO) en ben je op zoek naar een stageplek of afstudeeropdracht?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
1-6-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Bij Waterschap Vechtstromen bieden we regelmatig stage- en afstudeerprojecten aan in verschillende vakgebieden.


Functievereisten

Kijk onder ‘vacatures’ of er voor jou een passende stage- of afstudeeropdracht beschikbaar is.

Staat er nu geen geschikte stageopdracht tussen, solliciteer dan via de solliciteerbutton.

Geef duidelijk aan in welk vakgebied je een stageplek zoekt, welke opleiding en opleidingsniveau je volgt en in welk studiejaar je zit. Geef ook even aan voor welke periode je een stageopdracht zoekt.


Aan de hand van je aanmelding bekijken wij of er binnen onze organisatie een stage- of afstudeerplek beschikbaar is. Je ontvangt een bericht als we een stage of afstudeeropdracht voor je hebben gevonden  en ook als er op dit moment geen mogelijkheden zijn.

Bedrijfsprofiel Waterschap Vechtstromen

Waterschap Vechtstromen werkt dagelijks aan schoon, voldoende en veilig water. Zo dragen we bij aan een aantrekkelijke leefomgeving voor iedereen. Uw afvalwater, afkomstig van bijvoorbeeld douche, toilet of spoelbak, gaat via de riolering naar onze waterzuiveringen. Daar wordt het schoongemaakt. Het schone water komt vervolgens weer in rivieren, beken en sloten terecht. Met stuwen, gemalen en sluizen regelen we het waterpeil in bijna 4000 kilometer aan rivieren, beken en kanalen zoals de Regge, Dinkel en de Vecht. En daar waar het nodig is, werken wij aan veilige kades en dijken. Zo werken we in ons hele gebied voor voldoende water voor mens, dier en plant. Niet te veel en niet te weinig. Daarbij staat het waterschap, en de maatschappij, voor grote uitdagingen door het veranderende klimaat, de eisen aan waterkwaliteit en het streven naar duurzaamheid.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Waterschap Vechtstromen. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Kooikersweg 1
7609 PZ ALMELO
088 220 33 33