Functioneel Tester

Bij Waste Vision zijn ze op zoek naar een Functioneel Tester om het team te komen versterken.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-6-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Circulaire afvalverwerking is van groot belang voor een gezondere planeet. Met modulaire containersystemen, slimme inzameloplossingen en ondersteunende hard- en software zet Waste Vision stappen in een duurzame revolutie. Wil jij als functioneel tester bouwen aan toepassingen voor smart cities, experimenteren met IoT-sensortechnologie en digitale diensten ontwikkelen die we internationaal kunnen uitrollen? Dan maken we graag kennis met jou!


Over de rol

Als functioneel tester ben jij verantwoordelijk voor het testen van webapplicaties. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat opgeleverde producten aan onze kwaliteitseisen voldoen. De geplaatste testen waar mogelijk automatiseren en het opstellen van vereistenspecificaties samen met de zakelijke analist zijn ook onderdeel van de werkzaamheden. Is er een opslag van zijn er operationele problemen? Dan assisteer je jouw collega's om snel een gedegen een oplossing te vinden. Dit alles doe je niet alleen, maar in een van onze scrum teams, elk bestaande uit ongeveer 5 mensen. 

Functievereisten

Over jou

We zijn razenddruk met allerlei innovatieprojecten, dus we zoeken iemand die zich makkelijk aanpast en snel kan meedraaien in het team. Heb jij de kennis en ervaring die we zoeken?

  • Je hebt een afgeronde IT-opleiding op hbo- of wo-niveau
  • Je hebt ruim 2 jaar relevante werkervaring in functioneel testen en hebt hiervoor relevante testcertificeringen
  • Je bent bekend met Agile en Scrum
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels
  • Je bent flexibel ingesteld en 32-40 uur per week inzetbaar
  • Je hebt kennis van en ervaring met Azure DevOps en webapplicaties testen zijn een pré

Aanbod

Bij Waste Vision werk je elke dag aan vooruitstrevende software op basis van de laatste dotnet- en cloud-ontwikkelingen. Natuurlijk bieden we je een prima salaris en overige arbeidsvoorwaarden. Door te sparren met collega’s, cursussen te doen en/of trainingen te volgen, kun je jezelf blijven ontwikkelen. 

Bedrijfsprofiel Waste Vision

Aan de slag in ons innovatiecentrum

Je wordt onderdeel van onze technologie afdeling, het innovatiecentrum van Waste Vision. Op basis van marktontwikkelingen en klantbehoeften werk je voor jouw team aan het testen van de ontwikkelde webapplicaties. Denk bijvoorbeeld aan het testen van slimme apps die afvalinzameling makkelijker en duurzamer maken. Tevens blijven we bezig met de vernieuwing binnen onze afdeling en onderzoeken we de laatste technieken, tools en frameworks. Zo zijn we bijvoorbeeld bezig met .NET 5 in diverse microservices in combinatie met een IoT Hub in Azure voor schaalbaarheid, om onze klanten blijvend van dienst te kunnen zijn.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Waste Vision. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hassinkweg 19
7556 BV Hengelo
+31 (0)85 273 5000