Chauffeur & Technisch Chauffeur

Bij Waste Vision in Twente is op zoek naar Chauffeurs & Technisch Chauffeurs om ons team te komen versterken.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-6-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Chauffeur

Als chauffeur ben je samen met de bijrijder verantwoordelijk voor het uitvoeren van reinigingswerkzaamheden en inzamelen van afval van ondergrondse en bovengrondse containers op diverse locaties. Tevens ben je inzetbaar op alle overige voorkomende zaken.


Technisch Chauffeur

Heb je als chauffeur een technische achtergrond en/of technisch inzicht dan zouden wij je graag willen inzetten als technisch chauffeur. Je bent dan verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle voorkomende reparaties, onderhoudswerkzaamheden en keuringen aan ondergrondse en bovengrondse afvalcontainers op diverse locaties in heel Nederland. Al deze werkzaamheden voer je uit met een van onze speciaal ontworpen vrachtwagens die zijn uitgerust met mobiele werkplaats.


Voor beide functies is het belangrijk dat je zowel zelfstandig als in teamverband kan werken en dat je de administratie op de juiste manier bijhoudt. Je werkt voor de afdeling WORK (Wassen Onderhoud Reinigen Keuren). Samen gaan we voor het beste resultaat; maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel.

Functievereisten

Ben jij de (Technisch) Chauffeur die we zoeken?

Dan ben je flexibel, collegiaal, heb je een positieve werkhouding en zet je je met veel enthousiasme in voor ons bedrijf. Daarnaast:

  • Ben je klant- en service gericht;
  • Ben je een veelzijdige chauffeur en inzetbaar op afwisselende taken;
  • Ben je in het bezit van rijbewijs C (CE is een pré);
  • Ben je in het bezit van code 95;
  • Heb je ervaring met autolaadkranen (is een pré);
  • Heb je een VCA basis diploma (is een pré);
  • Heb je geografisch inzicht;
  • Ben je betrouwbaar, zelfstandig, teamspeler en stressbestendig;
  • Ben je proactief en flexibel dus geen ‘9 tot 5’ mentaliteit.

Bedrijfsprofiel Waste Vision

Waste Vision gelooft dat afval niet het einde is, maar het begin van iets moois. Daarom helpen we gemeenten, burgers en bedrijven afval zo duurzaam mogelijk in te zamelen. We zijn Nederlands marktleider op het gebied van productie, installatie en onderhoud van onder- en bovengrondse afvalcontainers. Daarnaast lopen we in Europa voorop met onze slimme apps, IoT-oplossingen en ondersteunende technologie, zoals vulgraadmeting en dynamische inzamel-routeplanning.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Waste Vision. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hassinkweg 19
7556 BV Hengelo
+31 (0)85 273 5000