Front-end-developer

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery in Twente ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. Wil jij vanaf het begin betrokken zijn bij het ontwikkelen van oplossingen op gebied van Cloud, IoT en mobiele (web)applicaties binnen Voortman Steel Machinery? Kom dan het team van voortmansteelgroup versterken!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-11-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Wat ga je doen?

  • Je werkt aan een totaaloplossing in met name de front-end welke in Angular gebouwd is. Daarnaast werken we met Ionic om de FE ook beschikbaar te stellen in native mobiele apps.
  • Je bent goed in staat om ten aanzien van de gehele oplossing (dus ook BE) op conceptueel niveau te sparren met de rest van het team.
  • Je maakt keuzes over te gebruiken tools en frameworks en bent in staat deze duidelijk uit te leggen aan andere developers.
  • Jij maakt keuzes t.b.v. structuur en architectuur, maar bent ook zelf aan het ontwikkelen.

Functievereisten

  • Jij hebt hbo/ wo werk- en denkniveau en een opleiding in de richting van Technische Informatica, Computer Science, Technische Natuurkunde of vergelijkbaar.
  • Minimaal 3 jaar ervaring als front-end Developer.
  • Je hebt kennis van en ervaring met Angular, en andere relevante front-end frameworks. Ervaring met Ionic en andere hybride frameworks is een pré.
  • Ervaring met .Net (core), ASP.NET is een pré.
  • Je bent in staat om onderbouwde beslissingen te nemen t.a.v. architectuur.
  • Goede beheersing van de Engelse taal.

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van een ieder van ons.


Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Onze mensen vormen de basis van onze organisatie. Doen waar je goed in bent, dan bereiken we samen het beste resultaat! Wij besteden dan ook veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Wij hechten veel waarde aan een goede werk-privé balans. Daarnaast stroomt het ondernemersbloed door onze organisatie. We zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden en daar kun jij een belangrijke bijdrage aan leveren met jouw kennis en ervaring!


Bedrijfsprofiel Voortman Steel Machinery

Als Front-End Developer kom jij te werken in een nieuw team binnen onze software afdeling, waarbij jullie je focussen op onze digitale workshop oplossing. Je overweegt verschillende opties om de front-end neer te zetten en jij onderbouwt jouw keuzes richting andere teamleden. Daarnaast ben je, vanwege je ruime ervaring, sparring partner in uiteenlopende onderwerpen. Of het nou gaat om (back-end) architectuur en framework keuze, UX of analytics, jij bent in staat om keuzes hierin te toetsen. Het is een multidisciplinair team waar we gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de keuzes die we maken. Uiteraard bestaat het merendeel van je werk uit het ontwikkelen van de front-end en het reviewen van code van je teamgenoten. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van voortmansteelgroup Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Ozonstraat 1
7463 PK RIJSSEN
0548 - 536 373