Operationeel Inkoper

Wil jij dagelijks zorgen dat de juiste materialen besteld worden? Bekijk dan deze vacature Operationeel Inkoper bij Voortman Steel Machinery.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
18-10-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Onze afdeling inkoop bestaat uit een jong, maar ervaren team en voor dit team zijn wij op zoek naar een Operationeel Inkoper. In deze functie heb je een centrale rol binnen onze organisatie, waarin je veelvuldig contact hebt met leveranciers en interne klanten. Je komt te werken in een plezierige werkomgeving, met een sterk veranderend inkooplandschap en waarin je alle ruimte krijgt om jezelf te ontplooien en door te groeien.


Als Operationeel Inkoper ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van alle operationele inkooptaken. Je zorgt voor het tijdig bestellen van materialen, het verwerken van orderbevestigingen en dat alles op de afgesproken datum wordt geleverd. Bij foutieve leveringen onderneem je actie en schakel je met leveranciers om tot goede oplossingen te komen. Daarnaast ondersteun je de Tactisch Inkoper met leveranciersmanagement. Je voert gesprekken met de huidige leveranciers over de samenwerking, kwaliteit en prestaties. Gezien de organisatie continu in ontwikkeling is, denk je mee over potentiële nieuwe leveranciers en draag je ideeën aan. Samen met je collega’s zorg je voor een goedlopend en efficiënt lopend inkoopproces. Je denkt mee over eventuele verbeteringen en optimalisaties en draag dit aan bij de Inkoop Manager.


Je komt terecht in een hecht team, dat in de pauze graag een potje tafeltennis speelt of een rondje wandelt en samen de week afsluit met de vrijdagmiddagborrel. Er worden regelmatig team(building)uitjes georganiseerd om elkaar nóg beter te leren kennen. Een gezellige club, maar uiteraard staan we er als het moet en hebben we allemaal een enorme drive.


Wat ga je doen?

 • Dagelijks zorg je dat de juiste materialen besteld worden.
 • Je monitort de orders op het gebied van bevestiging en levering.
 • Je zorgt voor een correcte administratieve afhandeling van de orders.
 • Je onderhoudt de contacten met onze leveranciers.
 • Je denkt mee over verbetering van onze inkoop- en logistieke processen.

Functievereisten

 • Een afgeronde mbo+- of hbo-opleiding in de richting inkoop, logistiek management of vergelijkbaar.
 • Je bent communicatief sterk, leergierig en proactief.
 • Je werkt gestructureerd en beschikt over een oplossingsgerichte instelling.
 • Je hebt relevante werkervaring opgedaan en bij voorkeur kennis van SAP.
 • Je hebt affiniteit met techniek.
 • Vanwege ons internationale karakter beheers je de Engelse taal in woord en geschrift.

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van elk van ons.


Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Onze mensen vormen de basis van onze organisatie. Aan ons de taak de juiste mensen te vinden en deze op de juiste plek te zetten. Doen waar je goed in bent, dan bereiken we samen het beste resultaat! Wij besteden daarom veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Verder hechten wij veel waarde aan een goede werk-privébalans. Maar ook het ondernemersbloed stroomt door onze organisatie. We zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden en daaraan kun jij een belangrijke bijdrage leveren met jouw kennis en ervaring!

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Machinery

Voortman Steel Machinery (onderdeel van Voortman Steel Group) ontwerpt, ontwikkelt en vervaardigt al ruim 45 jaar hoogwaardige CNC gestuurde machines en volledige productielijnen voor de internationale staalbouw en plaatbewerkende industrie. Met internationale dochterondernemingen, verantwoordelijk voor verkoop en service, is Voortman Steel Machinery wereldwijd een erkende leverancier met ruim duizend geïnstalleerde systemen. Door continue focus op innovatie en verbetering is Voortman Steel Machinery al jaren een toonaangevende speler in de markt. Met een gemiddelde leeftijd van 32 jaar bruisen wij van de energie. Onze ruim 250 medewerkers creëren een dynamische en veeleisende omgeving, waarin innovatieve en creatieve ideeën worden omgezet in hoogwaardige technologische oplossingen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Machinery. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Ozonstraat 1
7463 PK RIJSSEN
0548 - 536 373