Planner

Voortman Steel Machinery is op zoek naar een Planner.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
23-8-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Onze afdeling Works Office is het bedrijfsbureau binnen Voortman. Zij zijn verantwoordelijk voor de vertaalslag van de verkochte projecten naar productie. Naast zaken als werkvoorbereiding en transport zijn zij ook verantwoordelijk voor de planning van de productie. Samen met het team zorgen ze voor een goede afwikkeling van alle verschillende Voortman machines die naar klanten over de hele wereld gaan.


Als Planner binnen de afdeling Works Office ben jij in de lead voor de planning voor productie. De planning maak je op basis van de forecast en je houdt hierbij rekening met de levertijd. Daarnaast zorg je ervoor dat de juiste resources beschikbaar zijn, zodat onze machines tijdig de fabriek verlaten. Je vindt het een uitdaging om te plannen tegen oneindige capaciteit, hierdoor balanceer je tussen beschikbare en benodigde capaciteit en kom je met creatieve oplossingen. Om dit te realiseren heb je veel contact met de Projectmanagers, Inkopers, Teamleiders en Planners van onze andere productielocaties en afdelingen. Samen zorgen jullie ervoor dat de productie tijdig kan starten en bewaak je de voortgang en afronding van orders.


We zijn een hecht team, mede door de potjes tafeltennis in de pauze en de vrijdagmiddagborrel voor wie zin heeft. Daarnaast organiseren we regelmatig team(building)uitjes om elkaar nóg beter te leren kennen. Een gezellige, luidruchtige club, maar dan wel op de goede manier. We laten gewoon graag van ons horen. Maar uiteraard staan we er als het moet en kent iedereen een enorme drive.


WAT GA JE DOEN?

  • Je verzorgt de orderintake, maakt productieorders aan en verwerkt alle benodigde informatie in de planning.
  • Je stelt de productieplanning op voor onze Assemblage afdeling op basis van de milestone planning.
  • Je monitort actief de voortgang van de planning, signaleert tijdig afwijkingen en schakelt meer of minder resources in waar nodig.
  • Je wordt een expert op het gebied van ons planningssysteem en denkt mee over verdere optimalisatie.
  • Je denkt mee over de inrichting van het logistieke proces binnen supply chain en komt met verbetervoorstellen.

Functievereisten

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur heb je een opleiding in de richting van Technische Bedrijfskunde of Supply Chain/Logistiek afgerond.
  • Ervaring als Planner in een productieomgeving is mooi meegenomen.
  • Je zoekt graag de samenwerking op met andere afdelingen, weet het overzicht te behouden en je denkt in oplossingen.
  • Een goede beheersing van de Engelse taal.

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van elk van ons. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar.


Onze mensen vormen de basis van onze organisatie. Aan ons de taak de juiste mensen te vinden en deze op de juiste plek te zetten. Doen waar je goed in bent, dan bereiken we samen het beste resultaat! Wij besteden dan ook veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Ook hechten wij veel waarde aan een goede werk-privébalans. Daarnaast stroomt het ondernemersbloed door onze organisatie. We zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden en daaraan kun jij een belangrijke bijdrage leveren met jouw kennis en ervaring!

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Machinery

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie. Voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Machinery. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Ozonstraat 1
7463 PK RIJSSEN
0548 - 536 373