Full Stack Developer

Wil jij vanaf het begin betrokken zijn bij het ontwikkelen van oplossingen op gebied van Cloud, IoT en mobiele (web)applicaties binnen Voortman Steel Machinery? Kom dan het team versterken!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-7-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Full Stack Developer kom jij te werken in een nieuw team binnen onze software afdeling, waarbij jullie je focussen op onze digitale workshop oplossing. Je overweegt verschillende opties om de front-end neer te zetten en jij onderbouwt jouw keuzes richting andere teamleden. Daarnaast ben je, vanwege je ruime ervaring, sparring partner in uiteenlopende onderwerpen. Of het nou gaat om back-end architectuur (en framework keuzes), UX of analytics, jij bent in staat om keuzes hierin te toetsen. Het is een multidisciplinair team waar we gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de keuzes die we maken. Uiteraard bestaat het merendeel van je werk uit het ontwikkelen van de front-end en het reviewen van code van je teamgenoten. 


Wat ga je doen?

  • Je werkt aan een totaaloplossing in zowel front- en back-end (maar met een focus op front-end).
  • Je bent goed in staat om code review te doen.
  • Je maakt keuzes over te gebruiken tools en frameworks en bent in staat deze duidelijk uit te leggen aan andere engineers.
  • Jij maakt keuzes t.b.v. structuur en architectuur, maar bent ook zelf aan het ontwikkelen.

Functievereisten

  • Jij hebt hbo/ wo werk- en denkniveau en een opleiding in de richting van Technische Informatica, Computer Science, Technische Natuurkunde of vergelijkbaar.
  • Minimaal 5 jaar ervaring als (Full Stack) Developer.
  • Je hebt kennis van, en ervaring met .Net (core), ASP.NET, Angular, React en andere relevante front-end en test frameworks.
  • Je bent in staat om onderbouwde beslissingen te nemen t.a.v. architectuur.
  • Goede beheersing van de Engelse taal.

Aanbod

Voortman is een bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Een bedrijf met een prettige werksfeer. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de prestaties van een ieder van ons.


Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid en hebben we als team aandacht voor elkaar. We zijn een fanatiek, jong team en willen samen goed werk afleveren. Onze mensen vormen de basis van onze organisatie. Doen waar je goed in bent, dan bereiken we samen het beste resultaat! Wij besteden dan ook veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Wij hechten veel waarde aan een goede werk-privé balans. Daarnaast stroomt het ondernemersbloed door onze organisatie. We zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden en daar kun jij een belangrijke bijdrage aan leveren met jouw kennis en ervaring!

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Machinery

Voortman Steel Machinery (onderdeel van Voortman Steel Group) ontwerpt, ontwikkelt en vervaardigt al ruim 45 jaar hoogwaardige CNC gestuurde machines en volledige productielijnen voor de internationale staalbouw en plaatbewerkende industrie. Met internationale dochterondernemingen, verantwoordelijk voor verkoop en service, is Voortman Steel Machinery wereldwijd een erkende leverancier met ruim duizend geïnstalleerde systemen. Door continue focus op innovatie en verbetering is Voortman Steel Machinery al jaren een toonaangevende speler in de markt. Met een gemiddelde leeftijd van 32 jaar bruisen wij van de energie. Onze ruim 250 medewerkers creëren een dynamische en veeleisende omgeving, waarin innovatieve en creatieve ideeën worden omgezet in hoogwaardige technologische oplossingen.


Werken bij Voortman Steel Machinery

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie. Voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.


Welkom in het team

Al jarenlang ontwikkelen en bouwen wij de meest innovatieve machinelijnen voor klanten over de hele wereld. Maar als organisatie gaan wij een volgende stap maken op gebied van software, IoT en cloud-oplossingen. We gaan hiermee onze klanten helpen beter hun werk te doen. Dit doen we door relevante informatie te tonen over de machinelijn of productie. Deze informatie helpt hen effectiever en efficiënter hun werk te doen. Hiervoor zoeken wij een ervaren Full stack Developer met een focus op Front-End development. Je gaat bouwen aan een nieuw online platform, inclusief web applicatie. Dit is een toevoeging op onze systemen en een belangrijk onderdeel in onze digitale strategie.


Met deze nieuwe ontwikkelingen willen wij door een online omgeving meer data inzichtelijk maken van onze geautomatiseerde machinelijnen die wereldwijd geïnstalleerd zijn. Hierdoor kunnen we belangrijke informatie uitwisselen tussen machines, klanten en operators. Door middel van het online platform en de applicatie krijgen zij realtime informatie, waardoor onder andere stilstand kan worden voorkomen en productie dus efficiënter wordt. Wil jij vanaf het begin betrokken zijn bij het ontwikkelen van oplossingen op gebied van Cloud, IoT en mobiele (web)applicaties binnen Voortman Steel Machinery? Kom dan ons team versterken

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman Steel Machinery. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Ozonstraat 1
7463 PK RIJSSEN
0548 - 536 373