HR meewerkstage recruitment

Voortman is op zoek naar iemand voor de HR meewerkstage recruitment

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-7-2024
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als HR stagiair bij onze internationale organisatie krijg je een unieke kans om deel te nemen aan diverse recruitmentactiviteiten. Tijdens je stage zul je onze Recruiters en Recruitment Business Partners ondersteunen in hun dagelijkse taken. Het bijhouden van de mailbox, screenen van cv’s en het telefonisch contact hebben met kandidaten zullen dagelijkse werkzaamheden zijn. Verder speel je een belangrijke rol in de procedures met betrekking tot stagiair(e)s en afstudeerders.


Je zult nauw betrokken zijn bij het organiseren van evenementen die door Voortman worden georganiseerd. Dit omvat ook activiteiten gericht op Employer Branding, waarbij je de kans krijgt om onze organisatie te promoten als aantrekkelijke werkgever. Gedurende je stageperiode zul je betrokken zijn bij verschillende vacatures, waarbij je ondersteuning biedt bij het zoeken naar geschikte kandidaten, het voeren van sollicitatiegesprekken en uiteindelijk het succesvol invullen van de vacatures. Bij Voortman geloven we niet in een standaard meewerkstage, maar in een op maat gemaakt takenpakket dat is afgestemd op jouw behoeften en ontwikkeling. We streven ernaar om het maximale uit jouw stageperiode te halen door je de kans te geven zelfstandig en proactief te werken binnen onze HR-afdeling.


Bij vragen staan onze vier recruiters klaar om je te begeleiden en te ondersteunen. We kijken er naar uit om samen met jou te ontdekken hoe jij het beste kunt bijdragen aan ons team en aan jouw eigen professionele groei.

Functievereisten

  • Een Derde- of vierdejaars HBO Human Resource Management student met affiniteit met recruitment.

Aanbod

  • Stage/afstudeervergoeding: €600 per maand;
  • Reiskostenvergoeding: zodat jij geen onnodige kosten maakt;
  • Apparatuur en materialen: bijvoorbeeld een laptop, speciaal gereedschap of software;
  • Ervaren coach: goede begeleiding is belangrijk en dus krijg je een vaste coach om je te ondersteunen;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling: bijvoorbeeld door trainingen, cursussen of seminars;
  • Kans op een (bij)baan! Bevalt het van beide kanten goed? Dan bieden we je graag een (bij)baan aan!

Bedrijfsprofiel Voortman Steel Group

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve staalbewerkingsmachines voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie en bieden de meest complete service. En dat doen we voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Voortman. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Plaagslagen 16
7463 PH RIJSSEN
0548 - 539 000